четвер, 18 липня 2013 17:41

Лозанна амністувала "Фенербахче"

Лозанна амністувала "Фенербахче"
"Фенербахче" повернули до Європи. Фото: www.fenerbahce.org

Турецький "Фенербахче", який був відсторонений на два роки УЄФА від Ліги чемпіонів за організацію договірних матчів, заявляє, що завтра клуб візьме участь у жеребкуванні третього кваліфікаційного раунду турніру.

Про це в прямому ефірі на одному з турецьких телеканалів оголосив президент клубу Азіз Йилдирим. Він зазначив, що Спортивний арбітражний суд Лозанни задовольнив клопотання клубу про призупинення рішення УЄФА.

Таким чином, рішення про дискваліфікацію втратило свою силу. Стамбульський клуб виступить у кваліфікації Ліги чемпіонів 2013/14. Крім того, Йилдирим пообіцяв добитися повного виправдання команди і взяти участь в груповому етапі ЛЧ.

Зазначимо, жеребкування 3-го раунду відбудеться завтра, 19 липня, о 13:00 за київським часом. Серед сіяних команд в ньому будуть "Ліон" (Франція), ПСВ (Голландія), "Зеніт" (Росія), "Металіст" (Україна) і "Фенербахче".

У число несіяних увійшли ПАОК (Греція), "Зульте-Варегем" (Бельгія), "Зальцбург" (Австрія), "Нордшелланд" (Данія) і "Грассхопперс" (Швейцарія).

Перші матчі 3-го раунду відбудуться 30 і 31 липня.

Зараз ви читаєте новину «Лозанна амністувала "Фенербахче"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути