неділя, 10 грудня 2017 07:51

Ломаченко змусив здатися четвертого поспіль суперника
5

Рігондо став четвертим суперником Ломаченка, якого той достроково переміг
Фото: telegraf.com.ua
Рігондо став четвертим суперником Ломаченка, якого той достроково переміг
Рігондо став четвертим суперником Ломаченка, якого той достроково переміг
Рігондо став четвертим суперником Ломаченка, якого той достроково переміг
Рігондо став четвертим суперником Ломаченка, якого той достроково переміг

В Нью-Йорку, США, на малій арені "Madison Square Garden" перемогою Василя Ломаченка технічним нокаутом в шостому раунді завершився давно очікуваний мегафайт із кубинцем Гільєрмо Рігондо. Василь учетверте захистив титул WBO у вазі до 59 кг і це четвертий поспіль його суперник, який відмовився від поєдинку в перерві між раундами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко виграв зважування в Рігондо

Після розвідувального першого раунду, з другого Ломаченко мав помітну перевагу. Він діяв активніше, багато маневрував, фінтив, пробував перегравати і обдурити хитрого і майстерного суперника. Рігондо так і не показав, чого хоче в рингу. Постійні клінчі, бруд, низько опущена голова. Він не проявив себе і не дав проявити свої найкращі якості українцеві. В шостому раунді за чергове порушення отримав попередження від рефері, а в перерві вирішив відмовитись від продовження бою. Послався на травму лівою руки. Коли її зазнав – загадка, адже ударів під час бою практично не завдавав.

"Кожному, хто в мене вірив і навіть тим, хто взагалі не вірив хочу сказати лише одну річ: "ВИБАЧТЕ", - написав Рігондо в Instagram. - Василь Ломаченко дійсно такий сильний, як всі говорять. Хочу привітати його з перемогою"

Бій став розчаруванням. Фактично його і не було. Єдиний приємний факт – Василь Ломаченко здобув перемогу над – до бою – одним із найкращих боксерів світу. Навряд чи така перемога виведе українця в лідери рейтингу найкращих боксерів світу незалежно від вагової категорії. Швидше за все він міцніше закріпиться на своєму третьому місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченко та Рігондо відкрито потренувалися перед чемпіонським боєм

У післяматчевих коментарях Рігондо заявив, що нормально почувався у цій категорії, у яку він перестрибнув з ваги до 55,3 кг, а причиною поразки стала травма. Ломаченко ж зауважив, що Рігондо – король боксу, але це не його категорія. І додав, що після чергової поразки суперника з фразою "No Mas" – "Не треба більше", його тепер можна називати Номасченко.

"Кожному, хто в мене вірив і навіть тим, хто взагалі не вірив хочу сказати лише одну річ: "ВИБАЧТЕ", - написав Рігондо в Instagram. - Василь Ломаченко дійсно такий сильний, як всі говорять. Хочу привітати його з перемогою".

Свій попередній бій Ломаченко провів 6 серпня в Лос-Анджелесі на арені "Microsoft Theater", де переміг колумбійського претендента Мігеля Марріагу (25-3, 21 КО).

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко змусив здатися четвертого поспіль суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути