субота, 12 жовтня 2013 18:55

Ломаченко з Раміресом взяли вагу і "розстріляли" один одного очима
5

Фото: Фото: lomachenko.com

У Лас - Вегасі (штат Невада, США) відбулася офіційна процедура зважування учасників боксерського шоу, яке пройде 12 жовтня о казино Thomas & Mack Center.

Центральним боєм в його програмі стане поєдинок чемпіона світу за версією WBO 30 - річного американця Тімоті Бредлі і 40 -річного мексиканця Хуана Мануеля Маркеса, який у минулому грудні нокаутував великого філіппінця Менні Пакьяо.

У андекарті цього поєдинку дворазовий олімпійський чемпіон, українець Василь Ломаченко у 10- раундовому бою зустрінеться з мексиканцем Хосе Рамірес, а мексиканець Орландо Салідо з пуерторіканцем Орландо Крусом будуть оскаржувати вакантний титул чемпіона світу за версією WBO.

Раніше помоутер українця Боб Арум підтвердив, що 25 січня в нью - йоркському Madison Square Garden Ломаченко битиметься з переможцем бою Салідо - Крус, звичайно, якщо переможе Раміреса.

Напередодні поєдинку боксери пройшли процедуру зважування: так вага Ломаченко - 56.699 кг, під ногами Раміреса ваги показали - 57.153 кг.

Зазначимо , що подивитися бій Ломаченко - Рамірес можна буде у прямому ефірі на телеканалі Інтер. Пряма трансляція боксерського вечора 13 жовтня о 04:00 , у другому поєдинку вечора на ринг вийде Василь Ломаченко і Хосе Рамірес . Переглянути поєдинок можна буде у повторі о 14:00 на телеканалі НТН.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко з Раміресом взяли вагу і "розстріляли" один одного очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути