понеділок, 10 лютого 2020 11:57

Ломаченко розповів про мету в боксі

Ломаченко розповів про мету в боксі
Василю Ломаченко залишилося виграти один бій, щоб стати абсолютним чемпіоном світу у своїй ваговій категорії. Фото: рейтер

Чемпіон світу за трьома версіями (WBA, WBO та WBC) український боксер Василь Ломаченко розповів, чого хоче досягти в боксі.

"У мене є мета, є мрія стати абсолютним чемпіоном світу. Я йду до неї. Сьогодні все в моїх руках, мені цей шанс надано, це все реально. Забігати далі та говорити, чого б я хотів,цього я не можу сказати зараз. Поки у мене є мета стати абсолютним чемпіоном світу, і я до неї йду"– заявив Ломаченко в інтерв'ю ютуб-каналу Schaible 1997.

Наступним суперником Ломаченка буде американець Теофімо Лопес. Орієнтовно, боксери вийдуть у ринг навесні 2020-го. Перемога зробить українця абсолютним чемпіоном світу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Далакян зламав руку і не зміг нокаутувати венесуельця

Василь Ломаченко востаннє виходив у ринг 31 серпня 2019-го. У Лондоні українець рішенням суддів переміг Люка Кемпбелла та завоював титул WBC.

Зараз ви читаєте новину «Ломаченко розповів про мету в боксі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути