Ексклюзиви
четвер, 03 травня 2018 10:17

"Ліверпуль" заслужив місце у фіналі на 100 відсотків

"Ліверпуль" заслужив місце у фіналі на 100 відсотків
Наставники поділилися думками щодо гри у Римі. Фото: Football365

У повторному матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів "Рома" в рідних стінах здобула вольову перемогу над "Ліверпулем" - 4:2, однак за сумою двох матчів пропустила у фінал турніру англійців. Після вирішальної гри у Римі наставники дали такі коментарі.

Юрген Клопп, тренер "Ліверпуля":

"Цілком нормально, що підопічні нервували. Для більшості з них це був перший півфінал у кар'єрі. Ми заслужили місце в фіналі на 100 відсотків. Сьогодні ми дійсно поступилися, але "Реалу" вчора, як і в чвертьфіналі проти "Ювентуса", знадобилося везіння. У нас є два тижні на підготовку. Давайте вирушимо на фінал і постараємося показати себе якнайкраще.

Якби далі пройшла "Рома", то це теж було б справедливо

Сезон, який проводять хлопці, характер і настрій, який вони показують, футбол, в який вони грають, - це неймовірно!

Я повинен почати - і це дуже легко - з компліментів на адресу "Роми", яка зіграла чудово в цьому протистоянні.

Думаю, вперше ми були не такі хороші, як можемо бути. Так що нам знадобилося трохи удачі. Проте, ми заслужили вихід у фінал. Хоча, якби далі пройшла "Рома", то це теж було б справедливо.

Бачити обличчя наших уболівальників - найкраще, що може бути в футболі. Ці люди їздять за нами по всій Європі, кожні вихідні вони приходять на "Енфілд" і створюють там чудову атмосферу.

Ви не можете планувати вихід у фінал Ліги чемпіонів - якщо ви не мадридський "Реал", "Барселона" або "Баварія". Для них це куди звичніша справа, ніж для нас. Ми починали шлях ще з кваліфікації, так що я дуже радий за хлопців. Тепер ми вирушаємо до Києва - звучить шалено, але це так!".

Еусебіо Ді Франческо, тренер "Роми":

"Підопічні створили щось неймовірне. Повірте, футболістам дуже непросто було вирвати перемогу, адже ми подарували супернику два голи і поступалися з рахунком 1:2. Це був майже ідеальний матч. І він повинен переконати нас у тому, що ми здатні досягати результату на такому рівні.

Далі пройшла команда, яка була сильнішою в дрібницях

Ця команда знову зробила щось неймовірне в плані психології і цілеспрямованості. Моя команда провела чудовий матч, і я вірив, що ми можемо домогтися свого, навіть у другому таймі.

Ми програвали 1:2, подарувавши суперникові два м'ячі, але те, як команда відреагувала потім, - я можу цим тільки пишатися.

Я дуже задоволений тим, що ми зміцніли психологічно. Але попереду ще довгий шлях, і ми повинні тільки додавати.

Суперник провів чудовий тайм у першому матчі, тепер те ж саме зробили ми. Далі пройшла команда, яка була сильнішою в дрібницях. Втім, це анітрохи не применшує заслуг "Ліверпуля", він зіграв чудово", - цитує фахівців прес-служба УЄФА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як "Рома" билася з "Ліверпулем" за фінал Ліги чемпіонів у Києві - відео

У фіналі Ліги чемпіонів, який відбудеться 26 травня в Києві на НСК "Олімпійський", зустрінуться "Реал" і "Ліверпуль".

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" заслужив місце у фіналі на 100 відсотків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути