Ексклюзиви
неділя, 17 січня 2021 20:46

"Ліверпуль" удома не зумів обіграти "Манчестер Юнайтед"

"Ліверпуль" удома не зумів обіграти "Манчестер Юнайтед"
Салахмайже не мав моментів. Фото "Ліверпуль"

Внічию – 0:0 завершився центральний матч англійської Прем'єр-ліги, в якому "Ліверпуль" приймав "манчестер Юнайтед". Обидві команду дуже обережно зіграли в обороні.

У першому тайм здавалося, що тиск господарів принесе результат, однак гості діяли впевнено, не метушилися, а в середині першої половини вирівняли гру. За весь тайм обидві команди завдали лише одного удару в площину воріт.

Не випадав із гри колишній гірник Фред, який розігнав кілька атак гостей, але жодна із них не завершилася взяттям воріт. Другий тайм пройшов із невеликою перевагою "Манчестер Юнайтед". Саме гості мали найбільш реальний шанс вирвати перемогу, але удар Погба з кількох метрів прийшовся просто у воротаря господарів. Кавані, який вийшов на заміну, взагалі нічим не відзначився.

Удар Погба з кількох метрів прийшовся просто у воротаря господарів

Попри відсутність травмованих центральних захисників підопічні Клоппа дуже наполегливо грали в нападі, але пара форвардів Салах – Мане цього разу діяла безхитрісно й було би великою несправедливістю, якби "Ліверпуль" виграв.

Матч запам'ятався витівкою Бруно Фернандеша, який не хотів іти з поля і голосно висловлював своє обурення Сульшеру. У грі португалець був не набагато помітніший від Кавані.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Сіті" планує влітку придбати топфорварда

Після цієї нічиї "Манчестер Юнайтед" набрав 37 залікових пунктів залишився лідером чемпіонату. У "Ліверпуля" 34 очки й третє місце. Втім мерсисайдців може сьогодні обійти "Манчестер Сіті", якщо вдома обіграє "Кристал Пелас"

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" удома не зумів обіграти "Манчестер Юнайтед"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути