середа, 01 травня 2019 20:11

"Ліверпуль" пройшов "Барселону" з Мессі та Роналдіньо

"Ліверпуль" пройшов "Барселону" з Мессі та Роналдіньо
Фінти Роналдіньо не справили враження на гостей

Сьогодні в другому півфіналі Ліги чемпіонів зійдуться "Барселона" і "Ліверпуль". 12 років тому ці клуби вже грали між собою. Протистояння було на стадії 1/8 фіналу. І в Барселоні, і в Ліверпулі сильнішими були гості. Однак англійська команда виграла на виїзді – 2:1, а каталонська – лише 1:0. За рахунок більшої кількості гостьових м'ячів, далі пішли Джерард і компанія.

У 2006 році "Барселона" була на вершині слави. Клубу вдалося виграти Лігу чемпіонів. Однак вже до осені команда потьмяніла. Роналдіньо був уже не той, а юний Мессі ще не набрав на силі.

В Ліверпуля були свої проблеми. Напередодні гри на одній із вечоринок підпилий валлієць Крейг Белламі запропонував заспівати разом одноклубнику Йону-Арне Ріісе. Той послав його подалі. Валлієць прийшов до будинку одноклубника вночі з ключкою для гольфа і добряче побив норвежця.

Ще раз спробуєш говорити зі мною таким тоном, я поб'ю ключку в тебе на голові

"Ще раз спробуєш говорити зі мною таким тоном, я поб'ю ключку в тебе на голові", – Крейг зайвий раз підтвердив, що не любив жартів. За інцидент клуб оштрафував його на 80 тисяч фунтів. Однак напередодні гри гравці "Ліверпуля" помирилися.

Вже на 14 хвилині "Барса" відкрила рахунок. Ще кілька 100% нагод змарнував Хав'єр Савіола. "Ліверпуль" лише відбивався. Зненацька гостям вдалася контратака. Хуліган Белламі головою пробив у ближній кут на 43 хвилині – 1:1.

У другому таймі атаки господарів не стихали. Однак англійці отримали головне – простір для контратак. В одну з них утекли Белламі та Ріісе. Крейг дав пас на Йона-Арне і рахунок став – 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ювентус" майже відіграв у "Реала" 3 м'ячі переваги

Матч-відповідь завершився перемогою "Барси" – 1:0, але далі пішов "Ліверпуль". Мерсисайдці дійшли до фіналу, де впали жертвою розлюченого "Мілану" – 1:2. Філіппо Індзагі дублем помстився англійцям за поразку в знаменитому стамбульському фіналі-2005.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" пройшов "Барселону" з Мессі та Роналдіньо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути