субота, 26 травня 2018 13:52

"Ліверпуль" перебуває у кращій фізичній формі - Нагорняк

"Ліверпуль" перебуває у кращій фізичній формі - Нагорняк
Сергій Нагорняк вважає Юргена Клоппа більш кваліфікованим тренером

Футбольний експерт Сергій Нагорняк проаналізував шанси фіналістів Ліги чемпіонів.


"Якщо говорити про склади, то, зрозуміло, що у "Реала" більш зіркові виконавці. Однак у футболі не присуджують перемогу за іменами. Це фінал і у таких матчах не завжди перемагають зіркові команди. В одній конкретно взятій грі, саме на цю хвилину сильнішою може виявитися команда, якій не пророкують перемогу. Якщо взяти за іншим компонентом – кваліфікацією тренерів, то мені здається, що тут перевагу має "Ліверпуль". Виходжу з того, що Юрген Клопп досягав успіх із малими командами – тим же "Майнцом". Вже згодом була "Боруссія" і "Ліверпуль". Зінедін Зідан, може, й не гірший, але в таких умовах він точно ніколи не був".

З "Баварією" мадридському клубу відверто пощастило


Нагорняк вважає, що зараз у кращій фізичній формі перебуває англійський клуб.


"Реал" лихоманило впродовж сезону. Здавалося, що команда ось-ось набере свою оптимальну форму, як наступав черговий спад. Це яскраво проявилося у протистоянні із "Ювентусом" у чвертьфіналі. Та й з "Баварією" мадридському клубу відверто пощастило. "Ліверпуль", за великим рахунком, провалив лише другий тайм у Римі. Зараз команда відпочила від напруженого чемпіонату. Думаю, у фізичному плані мерсисайдці матимуть перевагу".


Експерт вважає, що в техніці перевага на боці "Реала".


"Іспанці більш технічні, але це ні про що не говорить. За підбором виконавців і рівнем індивідуальної майстерності "Манчестер Сіті" виглядав набагато сильнішим аніж "Ліверпуль", але все закінчилося розгромом підопічних Гвардіоли. Ситуація може повторитися й сьогодні. Якщо говорити про лідерів, то Роналду, безумовно, в кращому психологічному становищі аніж Салах. Кріштіано нема потреби комусь щось доводити. Інша справа – Салах. Проведе невдалу гру й скажуть, що не вміє проявити себе у вирішальних матчах. Однак мені здається, що єгиптянин це розуміє. Думаю, сьогодні він може бути у кращій формі аніж Роналду."

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Тиск робить нас кращими" - передматчеві коментарі тренерів-фіналістів ЛЧ


Фінал Ліги чемпіонів гратимуть сьогодні в Києві. Початок – о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" перебуває у кращій фізичній формі - Нагорняк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути