субота, 09 серпня 2008 13:31

"Ліверпуль" хоче заробити на Вороніні для придбання Баррі

Тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес натякнув, що півзахисник "Астон Вілли" Гарет Баррі залишається його основною трансферною метою.

Бенітес не назвав імені, але відмовився підтверджувати, що сага про його трансфер підійшла до кінця. Минулого тижня тренер Вілли Мартін Oіл зізнався, що його капітан може піти, але залишається головна точка спотикання - цінник в 18 мільйонів фунтів.

"Питання не в грошах", заявив Бенітес в післяматчевому інтерв"ю в п"ятницю. "Він англієць і може грати на трьох позиціях, але мені потрібний хтось, щоб грати зліва."

   

27-річний Баррі може грати в центрі півзахисту, на фланзі і лівого захисника. Очікувалося, що місце для нього звільнить Хабі Алонсо, але, схоже, баск залишається на "Енфілді".

Тим часом керівництво "Ліверпуля" визначило трансферну ціну українського форварда Андрія Вороніна в 6 мільйонів фунтів (близько 12 мільйонів доларів).

Як повідомляє британське видання Independent, Воронін входить до групи гравців, з якими в "Ліверпулі" готові розлучитися, щоб придбати Гарета Беррі. Українським форвардом нібито цікавиться декілька клубів німецької Бундесліги.

Football.ua, Sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" хоче заробити на Вороніні для придбання Баррі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути