четвер, 12 березня 2020 00:59

"Ліверпуль" драматично програв "Атлетіко" після помилок воротаря

"Ліверпуль" драматично програв "Атлетіко" після помилок воротаря
Матч проходив за страшної зливи. Фото Рейтер

Сенсацією завершився матч 1/8 фіналу Ліги Чемпіонів. Чинний володар трофею англійський "Ліверпуль" був розбитий удома мадридським "Атлетіко" – 2:3 і припинив боротьбу за трофей.

Господарі відразу розпочали зі шквалу атак, але відкрити рахунок змогли лише на 43 хвилині, коли герой минулорічного протистояння з "Барселоною" Жоржиньйо Вейналдум відкрив рахунок ударом головою – 1:0.

У другій половині гри "Ліверпуль" не збавляв темпу й мав кілька ідеальних нагод вирішити все в основний час. Господарі навіть влучили в поперечку воріт Яна Облака.

Однак розв'язка настала в першому овертаймі. Вейналдум пройшов флангом й ідеально подав на голову Фірміно. Першим ударом бразилець влучив у штангу, а другим добив м'яч у порожні ворота – 2:0.

Господарі пішли вперед стіною і наразилися на другу контратаку

Після цього за справу взявся півзахисник "матрацників" Маркос Льоренте. Спочатку він скористався помилкою голкіпера "Ліверпуля" Адріана й ударом у дальній кут скоротив відставання. Господарі пішли вперед стіною і наразилися на другу контратаку. Льоренте обманним рухом поклав захисників і точно пробив у кут воріт – 2:2.

Добив "Ліверпуль" на останній хвилині доданого часу Альваро Моратта. Він вийшов сам на сам із безпорадним Адріаном і легко реалізував нагоду – 2:3.

В іншому матчі ПСЖ переграв "Боруссію" з потрібним рахунком – 2:0. Обидва м'ячі було забито в першому таймі. Спочатку Неймар ударом головою відкрив рахунок на 26 хвилині. А на останній хвилині першого тайму Бернат забив другий м'яч. У другому таймі ПСЖ вдало засушив гру – 2:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гольова перестрілка у Валенсії та розгром "Тоттенгема": результати матчі 1/8 Ліги чемпіонів

У підсумку до чвертьфіналу вийшли "Атлетіко" й ПСЖ.

Зараз ви читаєте новину «"Ліверпуль" драматично програв "Атлетіко" після помилок воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути