Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 09:11

Ліщинська та Терещук-Антипова з Супер Гран-Прі в Лозанні повертаються з медалями

Вчора у швейцарській Лозанні відбувся Супер Гран-Прі ІААФ. Не залишилися без нагород і українські легкоатлети. Ірина Ліщинська фінішувала другою на дистанції 1500 метрів з результатом 4:04.27. Переможниця змагань Мараям Юсуф Джамал з Бахрейну пробігла за 4:03.61 хвилини.

На дистанції 400 метрів з бар"єрами Україну представляли відразу дві спортсменки. Рекордсменка країни Тетяна Терещук-Антипова виборола "бронзу" (55.00 секунд), а цьогорічна чемпіонка України Анастасія Рабченюк була шостою (57.93).

Стрибун у висоту Юрій Кримаренко цього сезону вже встановив свій особистий рекорд, стрибнувши на 2.34 метри. У Лозанні перша трійка показала значно нижчий результат - 2.28. Однак Кримаренку теж не вдалося продемонструвати високих стрибків. З результатом 2.24 він став сьомим. Причому такий же результат показав і володар четвертої сходинки Тьорнбальд Лінус зі Швеції, однак він використав меншу кількість спроб.

Зараз ви читаєте новину «Ліщинська та Терещук-Антипова з Супер Гран-Прі в Лозанні повертаються з медалями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути