понеділок, 25 грудня 2006 14:14

Ліппі відмовився очолити "Локомотив"

Керівництво московського "Локомотиву" запропонувало дворічну угоду колишньому тренеру збірної Італії Марчелло Ліппі, 58 років. Однак італієць заявив, що не збирається повертатися до тренерської діяльності раніше, ніж через півроку. Ліппі навіть не зацікавили 3 мільйони доларів на рік, які пропонували власники "Локомотива", повідомляє Футбол.ua.

- Після Нового року почну думати над тим, де продовжити працювати. Не виключаю можливості тренувати національну команду якоїсь країни. Після Кубку світу мені надійшло безліч пропозицій з-за кордону. Можливо, оберу країну, де у мене є друзі і де якість життя краща, ніж в Італії, - заявив Ліппі.

Марчелло Ліппі влітку цього року привів збірну Італії до золотих нагород Мундіалю. Після цього він залишив команду, щоб відпочити. Перш, ніж очолити національну збірну, він тренував таких грандів європейського футболу як "Інтер" та "Ювентус".

Зараз ви читаєте новину «Ліппі відмовився очолити "Локомотив"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути