вівторок, 04 липня 2006 14:49

Ліппі каже, що Італія не впливала на рішення про дискваліфікацію Фрінгса

Дискваліфікація півзахисника збірної Німеччини Торстена Фрінгса, 29 років, перед матчем півфіналу Кубку світу проти команди Італії спричинила багато чуток. Зокрема це пов"язано з тим, що одразу після інциденту у матчі проти Аргентини ФІФА заявила про незастосування дисциплінарних санкцій до гравців Німеччини. Тренер збірної Італії Марчелло Ліппі сьогодні заявив, що італійська делегація жодним чином не впливала на рішення ФІФА.

- Для мене новина про дискваліфікацію Фрінгса стала несподіванкою. Ми спокійно готувались до гри, я будував плани, і раптом таке. Проте, коли команда грає так добре, як Німеччина, і має у запасі таких вправних виконавців, відсутність одного футболіста не має позначитись на грі. Скажу, що жоден представник італійської делегації і пальцем не поворухнув, щоб вплинути на рішення ФІФА, - запевнив Ліппі.

Фрінгса ФІФА звинувачує в тому, що він після матчу Аргентина - Німеччина вдарив аргентинця Хуліо Круза. Сам Круз в інтерв"ю Газетта дело Спорт зізнався, що після матчу ніхто з суперників його не бив. Проте ФІФА назвала дії Фрінгса "рівнозначними нападу".



Зараз ви читаєте новину «Ліппі каже, що Італія не впливала на рішення про дискваліфікацію Фрінгса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути