пʼятниця, 31 липня 2009 08:05

Ліга Європи. Вольова перемога "Металіста" над "Рієкою" (ВІДЕО)

Ліга Європи. Вольова перемога "Металіста" над "Рієкою" (ВІДЕО)

Гол новачка "Металіста" Олексія Єрьоменка став першим голом харків"ян в кваліфікації Ліги Європи. Після 1-го тайму "Металіст" повів 0:1.

Забивши гол, "Металіст" віддав ініціативу набагато слабкішому клубу, за що і поплатився у відповідь голом Шарбіні 1:1. Після того, як рахунок зрівнявся, "Металіст" не зміг знайти свою гру до самого фінального свистка. Потворні провали в обороні і програш центру поля розв"язали руки гравцям "Рієки". Справа посилилася вилученням Валяєва, якого спровокував балканець.

На щастя, лайнсмен і головний арбітр не зафіксували взяття воріт "Металіста" у суперечному епізоді. А незабаром Лисенко вивів харків"ян вперед - 2:1. Матч так і завершився перемогою першої столиці. Залишається сподіватися, що в у звітному поєдинку перед своїми вболівальниками харків"яни покажуть зовсім іншу гру.

Рієка - Металіст 1:2

Голи: Ахмад Шарбіні, 59 - Олексій Єрьоменко, 43, Лисенко, 85

Рієка: Манце, Чагаль, Ландека, Ахмад Шарбіні, Анас Шарбіні (Сміт, 16), Матко (Туркаль, 78), Штрок (Тадейович, 75), Будіцин, Паміч, Рамон Фернандес, Церіч

Металіст: Горяїнов, Шелаєв, Валяєв, Едмар, Олексій Єрьоменко (Трішовіч, 64), Лисенко, Пшеничних (Березовчук, 77), Обрадовіч, Майдану, Гуйє, Девіч (Олійник, 64)

Попереджені: Матко, Рамон, Манце, Паміч - Едмар, Майдану

Вилучення: Валяєв, 67

За матеріалами Террикон, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Вольова перемога "Металіста" над "Рієкою" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути