Ексклюзиви
пʼятниця, 02 серпня 2013 08:57

Ліга Європи. Донецький "Металург" програв албанському "Кукесу"
8

Фото: ФОТО: metallurg.donetsk.ua

Донецький "Металург" невдало стартував у черговому розіграші Ліги Європи. Підопічні Юрій Максимова, для якого, до речі, це був тренерський дебют у єврокубках, поступилися в гостях албанському "Кукесу" - 0:2.

Господарі відкрили рахунок вже в дебюті матчу. На сьомій хвилині албанці отримали право на кутовий, і Малакарне, вискочивши з-за спини О`Ді, відправив м'яч у ворота. Донеччанам, які тут же перехопили ініціативу, знадобилося досить багато часу, щоб почати по-справжньому загрожувати воротам Халіді.

Перший шанс зрівняти рахунок втратив на кінець півгодини гри Мкртчян, який пробивав "ножицями" після скидки Чечера. Чудовий шанс "згасити" емоції мав незадовго до перерви Лазіч, але не зміг переграти воротаря, пробиваючи головою з лінії воротарського майданчика.

"Металург" продовжив гнути свою лінію у другому таймі. Хороші шанси відзначитися мали Мораес, Лазіч, Дімітров. Однак на 67-й хвилині гості опинилися у ще більш скрутному становищі: за фол в центрі поля Морозюк отримав свою другу жовту картку у цьому матчі.

Відігратися "Металургу" не вдалося, а на 84-й хвилині "Кукес" вдруге вразив ворота Паньківа: після розіграшу кутового Малота, прийнявши м'яч у штрафному майданчику, пробив зльоту, і м'яч від штанги влетів у ворота.

0:2 від албанців - вельми неприємна поразка. Втім, шанс виправитися у "Металурга" ще буде.

Ліга Європи. Кваліфікація. 3-й раунд.

"Кукес" - "Металург" (Д) - 2:0 (1:0)

Голи: Малакарне, 7 (1:0); Малота, 84 (2:0)

"Кукес": Халілі; Печині; Браха; Малота; Халачі; Малакарне (Алікаєв, 46); Алмуча (Манука, 83); Карабеці; Прогні; Попович (Малінді, 74); Ходжа

"Металург Д": Паньків; О`Ді (Нельсон, 34; Олександре, 62); Чечер; Мкртчян; Даніло; Польовий; Морозюк (до 67); Макрідіс; Лазіч; Димитров; Жуніор Мораєш (Дегтярьов, 68)

Попередження: Малінді, 90 - Морозюк, 41, 67; Олександре, 71; Макрідіс, 87; Димитров, 91

Вилучення: - Морозюк, 67 (друге попередження)

Зараз ви читаєте новину «Ліга Європи. Донецький "Металург" програв албанському "Кукесу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути