пʼятниця, 17 липня 2009 10:36

Ліга чемпіонів. "Шахтар" сьогодні отримає першого суперника

Ліга чемпіонів. "Шахтар" сьогодні отримає першого суперника

17 липня в штаб-квартирі європейського футбольного союзу в Ньйоні відбудуться жеребкування третіх відбіркових раундів Ліги Чемпіонів і Ліги Європи УЄФА. Перша церемонія запланована на 13:00 за київським часом, а друге жеребкування почнеться на півтори години пізніше.

Віце-чемпіону України донецькому "Шахтарю" до групового етапу Ліги Чемпіонів необхідно подолати два кваліфікаційні раунди. Донеччани стартують з третього раунду, так званого "Шляху сильних". В ході жеребкування команди згідно зі своїм коефіцієнтом УЄФА будуть розділені на дві рівні групи.

Донецький "Шахтар" відповідно до особистого рейтингу знаходиться в числі сіяних, а суперниками "гірників" стане одна з наступних команд: "Спарта" (Чехія), "Твенте" (Голландія), "Динамо" (Москва, Росія), "Тімішоара" (Румунія), "Сівасспор" (Туреччина), повідомляє "Ліга".

Додамо, що чемпіон України київське "Динамо" безпосередньо вийшло в груповий етап Ліги Чемпіонів, де при жеребкуванні буде в третій корзині.

В ході жеребкування третього відбіркового раунду Ліги Європи 70 учасників цього етапу буде розбито на сім груп по 10 команд, які у свою чергу складуть по два квінтети сіяних і несіяних клубів. Обидва наших клуби, харківський "Металіст" і донецький "Металург", будуть серед сіяних. Представники однієї країни на даному етапі зустрітися один з одним не можуть.

Відзначимо, що полтавська "Ворскла" почне боротьбу в Лізі Європи з раунду плей-офф.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. "Шахтар" сьогодні отримає першого суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути