середа, 09 грудня 2015 20:40

Ліга чемпіонів. "Динамо" - "Маккабі"- 1:0
10

За якихось три з невеличким гаком години ми дізнаємося, як завершить осінню частину єврокубкового сезону київське "Динамо". Точніше – де саме навесні команда з української столиці продовжить свої виступи – в Лізі Чемпіонів або в Лізі Європи. В будь-якому випадку, єврокубкову весну команда Сергія Реброва собі і нам забезпечила. Звичайно, всі ми бажаємо, щоб це була Ліга Чемпіонів. Останній матч групового раунду найпрестижнішого клубного турніру Старого світу проти "Маккабі" з Тель-Авіва розпочнеться о 21:45, наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі, телевізійна відбудеться на ТРК "Україна".

Відкритий футбол у закритому режимі. Саме так можна буде назвати сьогоднішній поєдинок на НСК "Олімпійський". Адже київський клуб покараний за інцидент на матчі з "Челсі" і тому завершальну, а разом із цим вирішальну гру сезону проведе без одного з головних своїх козирів – переповнених трибун "Олімпійського". Втім, рішення УЄФА, як з'ясувалося, не поширюється на цілу сотню ізраїльських уболівальників. Але це окрема історія.

В будь-якому разі, ми повністю підтримуємо нашого шановного автора, що перемагає зазвичай той, кому перемога більш потрібна. Навряд чи хтось вважає, що в "Динамо", яке вперше за 16 років має реальний шанс пройти до весняної частини Ліги Чемпіонів, є проблеми з мотивацією. Головне – не дати створити собі проблеми від суперника, на якого нічого вже в турнірному плані не тисне. Хіба що - в плані іміджу. Нагадаємо, перемога гарантує команді Сергія Реброва плей-оф Ліги Чемпіонів, при чому у випадку нічиї в матчі "Челсі" - "Порту" кияни виходять з групи з першого місця.

Склади команд:

"Динамо": Шовковський - Даніло Сілва, Хачеріді, Драгович, Антунеш - Рибалка, Сидорчук - Ярмоленко, Гармаш, Гонсалес - Мораес.

Запасні: Рибка, Віда, Велозу, Беланда, Буяльський, Гусєв, Теодорчик.

"Маккабі": Райкович - Даса, Тібі, Бен-Аруш, Гарсія - Рікан, Іхіебор- Альберман, Міха, Таль Бен Хаїм II - Захаві.

Запасні: Ліфшиц, Ців, Мітровіч, Вермут, Перец, Бен-Басат, Іцхакі.

Арбітр з Нідерландів Бьорн Кейперс виводить команди на поле порожного "Олімпійського". Така собі картина і зовсім не маслом

 

Звучить гімн Ліги чемпіонів. Востаннє для "Динамо" в цьому році, але, сподіваємося, не востаннє в цьому сезоні

МАТЧ РОЗПОЧАВСЯ!

3-Денис Гармаш забиває м'яч, але лайнсмен перед цим фіксує цілком справедливий офсайд

Взагалі, з перших хвилин Ребров та Йоканович підійшли до поля, щоб управляти грою підопічних. Коуч "Динамо" вже навіть встиг дати якісь вказівки Даніло Сілві.

10- Гра переважно в центрі поля

12- Небезпечно! Мораес пробив під поперечину після передачі на правий кут штрафного, але Райкович в чудовому стрибку перевів м'яч на кутовий

Сотня фанатів "Маккабі" порушує спокій на "Олімпійському". Ізраїльтяни мало не зі стартового свистка почали співати. І взагалі всяко підтримують свою команду. Сьогодні "жовті дияволи" прощаються з Лігою чемпіонів.

16-ГОООООООООЛ! Денис Гармаш! Рибалка навісив зі штрафного на правому фланзі, Райкович після зрізки Бен Хаїма відбив перед собою, а Денис першим встиг на добивання

 

18- Перша заміна в "Динамо", ще й вимушена: Гусєв замість Ярмоленко, який травмувався в зіткненні з Ріканом і не зможе продовжити гру

24- Рибалка зі штрафного з лівого флангу пробиває прямо в руки Райковичу

Фанати "Маккабі" тим часом оговталися від шокового стану після пропущеного голу від Гармаша і далі продовжили співати. Ізраїльтани знаходяться за лавкою запасних своєї команди.

31- Антунеш отримує жовту картку, фактично на рівному місці. Наступний єврокубковий матч захисник пропускає

Перед цим Міха після навісу зліва в штрафний небезпечно пробив з льоту, але, на наше щастя, дуже неточно

Зараз у Києві — -2 С. Далеко не найкомфортніша погода для перегляду футбольного матчу. Особливо на порожньому стадіоні. Але знайшлися кілька сміливців, які вийшли на поле у футболках на короткий руках. Це Драгович, Жуніор Мораес у "Динамо", Тібі у "Маккабі" та головний арбітр Бьорн Кейперс.

39- Антунеш не найкращим чином зіграв, пропустивши м'яч після навісу ізраїльтян з лівого флангу. Добре, що Даса не зорієнтувався в ситуації

В цілому перевага на боці киян, але гостям є чим загрожувати. Другий гол у ворота "Маккабі" може значно полегшити життя "Динамо"

По троє гравців "Динамо" та "Маккабі" розминаються, паралельно слідкуючи за грою. Тим часом один із арбітрів за воротами стрибає, щоб не замерзнути (або хоче показати, що він не москаль).

41-Невпевнено зіграв Шовковський після навісу від Захаві, випустив м'яч з рук, добре, що не у власні ворота

 

43- Іхіебор отримав попередження, перед цим - Сілва

45- Жовту отримує Рибалка

Хвилина від арбітра

ПЕРЕРВА!

ДРУГИЙ ТАЙМ РОЗПОЧАВСЯ!

 
 
Так виглядають сьогоднішні "глядачі" з пластику
49- Небезпечно! Зовсім трохи не дотягнувся до м'яча Гармаш після навісу зліва в центр штрафного від Рибалки
55- Провалися захист "Динамо" і Даса небезпечно прострілив зправа на дальню штангу, але ніхто цю передачу не замкнув, на наше щастя
"Челсі" тим часом з рахунком 2:0 виграє в "Порту". Якщо ці команди зіграють унічию, а "Динамо" виграє - кияни стануть переможцями групи
64- Заміна в "Динамо": Велозу виходить замість Гармаша
Гармаша з поля проводжають оплесками. Заслужив. А фанати "Маккабі" продовжують співати.
72- Подвійна заміна в "Маккабі": Перец замість Іхиебора та Вермут замість Міхи
"Динамо"! "Динамо"! - невідомо хто це так голосно скандує (не фанати ж "Маккабі"), але кияни таки не залишились без підтримки.
81- Жовта картка Тібі за зрив перспективної атаки "Динамо"
84- Хачеріді пробиває після навісу зі штрафного від Велозу - над поперечиною
87- Іцхакі отримує попередження
89- Заміна в "Динамо": Теодорчик замість Мораеса
Мораес хоч і не забив, але також отримав свою порцію оплесків від присутніх на матчі журналістів.
Три хвилини від арбітра
МАТЧ ЗАВЕРШЕНО! "Динамо" виходить до плей-оф Ліги Чемпіонів вперше за останні 16 років. Виходить з другого місця, адже "Челсі" в паралельному матчі переміг "Порту", 2:0. Дякуємо всім за увагу, всього найкращого!
Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. "Динамо" - "Маккабі"- 1:0». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути