Ексклюзиви
середа, 09 грудня 2015 15:45

"Нам важко грати двічі на тиждень" - лідер "Маккабі"
13

Ізраїльський "Маккабі" (Тель-Авів) провів тренування на полі "Олімпійського" напередодні матчу Ліги чемпіонів проти київського "Динамо". Для "жовтих дияволів" гра не має турнірного значення. Команда Славіші Йокановича приїхала грати за свій престиж.

За п'ять турів групового етапу чемпіон Ізраїля забив всього один гол і не заробив жодного очка. Вся надія на київський матч. "Динамо" ж потрібна перемога, щоб уперше за 16 років вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів.

"У домашньому матчі з "Динамо" ми зіграли не так, як хотіли. У нас були свої моменти, але нам не вдалося їх реалізувати. Сподіваюсь, що у Києві ми зіграємо краще, - каже перед тренуванням один із лідерів "Маккабі" Еран Захаві. - Не буду говорити, що зміниться у нашій грі. Нас ще чекає розмова з тренером та теоретичне заняття.

Нам важко грати двічі на тиждень. А останні два місяці ми якраз живемо за таким графіком. Тренер дав відпочити кільком гравцям. Думаю, ротація нам допоможе.

"Постараємось завтра зупинити Ярмоленка" - наставник "Маккабі"

Ми не звикли до низьких температур, але в Ізраїлі останні кілька днів також було доволі прохолодно. Не думаю, що погода стане нашою основною проблемою.

Ханука? Свято не впливає на нашу гру. Навпаки, ми зосереджені на тому, щоб завоювати свої перші очки у Лізі чемпіонів і таким чином зробили нашим вболівальникам приємність", - зазначив Захаві.

Перші 15 хвилин тренування "Маккабі" були відкрити для журналістів. Команда не дозволили спостерігати за їх роботою з близької відстані. Цікаво, що футболісти почали розминатися без пробіжки. Воротарі займалися окремо від польових гравців.

Хоча матч пройде без глядачів, але "Маккабі" матиме підтримку близько сотні своїх фанатів. Правда, за правила УЄФА, їм не можна скандувати заряди, співати чи будь-яким іншим чином вболівати.

Матч розпочнеться о 21:45. Канал "Україна" покаже поєдинок у прямому ефірі. Наш сайт проведе текстовий онлайн.

Зараз ви читаєте новину «"Нам важко грати двічі на тиждень" - лідер "Маккабі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути