Ексклюзиви
Пʼятниця, 19 вересня 2008 16:16

Ліга Чемпіонів. Замість одного футболіста УЄФА покарав іншого

УЄФА відмінив червону картку, помилково показану суддею матчу Ліги чемпіонів між шотландським "Селтіком" і данським "Ольборгом" захисникові данців Майклу Бошаму. Про це повідомляє AP.

Таким чином, Бошам зможе взяти участь в матчі наступного туру групового етапу з англійським "Манчестер Юнайтед".

Італійський арбітр Маттео Трефолоні на 79-ій хвилині зустрічі повинен був видалити з поля гравця "Ольборга" Мікаеля Якобсена, який порушив правила проти форварда "Селтіка" Георгіоса Самараса. Проте суддя помилився і показав червону картку Бошаму. Матч завершився внічию 0:0.

Після гри "Ольборг" подав протест, який був задоволений УЄФА. В той же час, європейські футбольні чиновники ухвалили рішення дискваліфікувати Якобсена на один матч. Про санкції відносно Трефолоні нічого не повідомляється.

lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. Замість одного футболіста УЄФА покарав іншого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 762
Голосування Чому "Динамо" вилетіло з Ліги чемпіонів?
  • 1) слабкий тренер
  • 2) Суркіси - вчорашній день футболу
  • 3) нефарт
Переглянути
Погода