неділя, 17 червня 2018 20:11

Лідери збірних, які приведуть свою команду до трофею
6

Відбулись перші матчі Кубка світу - 2018. Хтось вже вирвався в лідери бомбардирських перегонів, хтось із зірок взагалі не вийшов на поле. Gazeta.ua пропонує підбірку гравців-лідерів, які можуть значною мірою допомогти своїй збірній та привести до трофею.

Бразилія

Нікого не здивуєш, якщо скажеш, що Бразилія один з фаворитів Кубка світу. Вони на кожному мундіалі фаворити. Однак цього разу в них є Неймар. Не той Неймар, що був чотири роки тому- молодий, переспективний та недосвідчений. А справжній сформований гравець, який здатен робити різницю на полі. "Селесао".

Автор: campeones.ua
  Неймар як ніколи вмотивований на перемогу
Неймар як ніколи вмотивований на перемогу
Аргентина
З південноамериканською збірною у всіх одна асоціація - це Лео Мессі. Один з двох найвеличніших гравців останнього десятиліття так і не зміг виграти жодного трофею з національною командою. Для 30-річного Лео цей мундіаль є чи не останньою можливістю зняти прокляття ( три програні фінали).
Автор: Betnews365
  Для Мессі КС-2018 може бути останнім шансом виграти трофей зі збірною
Для Мессі КС-2018 може бути останнім шансом виграти трофей зі збірною
Португалія
Чинні чемпіони Європи претендують на завоювання світової корони. Може збірна й не розглядається як фаворит, але завдяки Криштіану Роналду вони можуть створити подвиг. Роналду довів, що його ще рано списувати коли відвантажив хет-трик у ворота Іспанії в перому ж матчі турніру.
Автор: ФІФА
  Роналду фейрично розпочав Кубок  світу
Роналду фейрично розпочав Кубок світу
Франція
За підрахунками експертів, склад збірної Франції нейдорожчий з усіх на цьому КС. Тому досить складно вибрати головну зірку команди. Однак, якщо обирати серед гравців, які здатні самотужки вплинути на результат матчу, то це однозначно Антуан Грізман. 27-річний нападник "Атлетіко" перебуває в самому розквіті сил, а маючи таких партнерів як Погба та Мбаппе зможе подарувати Фарнції Кубок.
Автор: 1927
  Грізман + Мбаппе + Погба = Кубок світу?
Грізман + Мбаппе + Погба = Кубок світу?
Англія
Жоден експерт, напередодні турніру, навіть у тіньові фаворити не записував англійців. І так, можливо це має сенс, оскільки за ідбором гравців є й сильніші команди. Однак, в збірної "трьох левів" також є своя зірка - Харі Кейн. Результативний нападник "Тоттенхема" вже давно привернув увагу грандів європейського футболу. Настав час продемонструвати свій максимум і в футболці збірної.
Автор: Football24.bg
  Кейн головна надія Англійців
Кейн головна надія Англійців
Бельгія
Команду бельгійців вже не перший рік записують до тіньових фаворитів турніру. І от зараз настав час нарешті виправдати сподівання фанатів та прогнози експертів. Золоте покоління бельгійців, яких поведе за собою найкращй гравець АПЛ - Кевін Де Брюйне. Ця команда здатна досягати вершин.
Автор: World Sport
  Де Брюйне поведе Бельгію за собою
Де Брюйне поведе Бельгію за собою

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Радянський арбітр "потопив" західних німців через 21 рік після закінчення війни - найяскравіші моменти в історії Кубку світу

Зараз ви читаєте новину «Лідери збірних, які приведуть свою команду до трофею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути