неділя, 11 березня 2012 12:30

Лідер збірної Швеції з біатлону оголосила про завершення кар'єри

Лідер збірної Швеції з біатлону оголосила про завершення кар'єри

Лідер жіночої збірної Швеції з біатлону Хелена Екхольм оголосила про завершення кар'єри після закінчення сезону. Заява розміщена на офіційному сайті біатлоністки.

"Завтра я побіжу гонку чемпіонату світу в останній раз. Це буде моя 30-я гонка і мій останній чемпіонат світу. Я довго думала, перш ніж прийняти рішення про завершення кар'єри після нинішнього сезону. Це не пов'язано з моїми результатами, просто так підказало серце. Відчуваю, прийшов час шукати нові цілі в житті. На жаль, у мене немає стовідсоткової мотивації для підготовки до Олімпіади-2014 в Сочі.

Сім сезонів у команді стали кращими роками в моєму житті, і я не проміняю їх ні на що. Я знайшла багато друзів і отримала колосальний досвід, а також пережила безліч хвилюючих моментів з кращими друзями. Разом ми витратили тисячі годин на тренування, щоб стати кращими в світі. Кращим сезоном, звичайно, був 2008/2009, коли я виграла Великий Кришталевий Глобус".

Нагадаємо, сьогодні, 11 березня, в німецькому Рупольдингу в рамках чемпіонату світу з біатлону пройдуть два мас-старти. Початок чоловічої гонки в 14:30 за київським часом, жіночої - в 17:00.

Зараз ви читаєте новину «Лідер збірної Швеції з біатлону оголосила про завершення кар'єри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути