Ексклюзиви
четвер, 30 липня 2009 17:55

Левченко перейшов у "Сатурн"

Левченко перейшов у "Сатурн"

"Сатурн" підписав контракт з колишнім півзахисником "Гронінгена" Євгеном Левченко. Термін угоди з 31-річним футболістом розрахований на півтора роки.

- Після того, як ухвалив рішення залишити Голландію, інтерес до мене проявляли російські клуби, і в результаті я зробив свій вибір на користь "Сатурна". З того часу, як 17-річним виступав за дублюючий склад ЦСКА, чемпіонат Росії серйозно змінився. З"явилися певні досягнення, і для мене це стало додатковим стимулом. До цього я приїжджав і в Росію, і в Україну до своїх батьків, так що жодних проблем з адаптацією виникнути не повинно. До того ж прийняли в команді дуже добре. Подобається, коли в колективі є хороший спортивний дух.

- Яке враження залишили побачені матчі "Сатурна"?

- Виключно позитивні. Особливо поєдинок у Самарі. Хлопці грали на моральному підйомі. Дуже згуртовано. Навіть по тренуваннях видно, наскільки тут міцний колектив, і гравці б"ються один за одного.

- Дозаявочна кампанія починається 1 серпня, а наступного дня "Сатурн" грає із "Зенітом". Готові вийти на поле?

- Готовий і, можна сказати, рвуся в бій. А як і яким чином мене краще використовувати, чи з перших хвилин - це вже питання до тренера.

Турнір

Зараз ви читаєте новину «Левченко перейшов у "Сатурн"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути