субота, 20 березня 2021 19:08

Левандовський перестріляв Голанда в черговому турі

Левандовський перестріляв Голанда в черговому турі
Роберт Левандовський установив черговий рекорд. Фото: Reuters

У матчі 26-го туру німецької бундесліги "Баварія" розгромила "Штутгарт". Зустріч проходила на стадіоні "Альянц-Арена" в Мюнхені і завершилася з рахунком 4:0.

На 12-й хвилині червону картку отримав захисник "Баварії" Альфонсо Девіс. Через п'ять хвилин рахунок в матчі відкрив нападник "Баварії" Роберт Левандовський, йому асистував півзахисник Серж Гнабрі. Через п'ять хвилин Гнабрі збільшив перевагу "Баварії", гольову передачу віддав Лерой Зане. Ще через хвилину Левандовський оформив дубль, асист на рахунку Томаса Мюллера. На 39-й хвилині Левандовський зробив хет-трик.

Польський форвард лідирує в списку бомбардирів - 35 голів. У найближчого переслідувача - Ерлінга Голанда з "Боруссії" - 22 м'ячі. Сьогодні Голанд зробив дубль в матчі з "Кельном" - 2:2.

Левандовський також встановив особистий рекорд в бундеслізі. До цього найкращим результатом були 34 голи в минулому сезоні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меркель погодилася відпустити Левандовського

"Баварія" в 26 матчах набрала 61 заліковий бал і посідає перше місце в турнірній таблиці німецької бундесліги. "Боруссія" з 43 очками займає 5-е місце в таблиці

Зараз ви читаєте новину «Левандовський перестріляв Голанда в черговому турі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути