субота, 24 серпня 2013 14:56

Левандовскі приніс перемогу "Боруссії" в матчі з "Вердером"

Дортмундська "Боруссія" здобула третю перемогу поспіль на старті нового сезону німецької футбольної бундесліги. Цього разу команда Юргена Клоппа здолала "Вердер".

Матч третього туру, що пройшов у п'ятницю на арені в Дортмунді, завершився перемогою господарів з рахунком 1:0. Єдиний гол на 55-й хвилині з передачі Марко Ройса у практично порожні ворота забив Роберт Левандовські.

"Боруссія" з 9 очками очолила турнірну таблицю чемпіонату, "Вердер" з 6 балами йде п'ятим. Наступний матч дортмундці проведуть 1 вересня проти "Айнтрахта", "Вердер" зіграє 31 серпня проти "Боруссії" з Менхенгладбаха, повідомляє "Р-Спорт".

Боруссія Д - Вердер 1:0 (0:0, 1:0)

Гол: 1:0 - 55 Левандовські.

Боруссія Д - Вайденфеллер, Гросскройтц, Суботіч, Хуммельс (Бендер, 88), Шмельцер, Шахін, Кель, Блашчіковскі (Обамеянг, 68), Мхітарян (Хофманн, 81), Ройс, Левандовські.

Вердер - Мілітц, Гебре Селассі, Предль, Лукім'я, Кальдірола, Макіаді, Екіджі (Ф. Кроос, 66), Юнузович, Арнаутович (Ді Санто, 66), Йилдирим (Еліа, 71), Хунт.

Зараз ви читаєте новину «Левандовскі приніс перемогу "Боруссії" в матчі з "Вердером"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути