Ексклюзиви
неділя, 27 лютого 2011 12:02

Леопард, Білий Ведмідь і Заєць стали талісманами Олімпіади-2014 у Сочі

Леопард, Білий ведмедик і Зайчик стали талісманами зимових Олімпійських ігор 2014 року в Сочі за підсумками голосування, яке завершилося в суботу ввечері.

Результати були оголошені в ефірі програми "Талісманія. Сочі-2014. Фінал на Першому каналі".

У голосуванні міг взяти участь будь-який житель Росії. У фіналі конкурсу до кожного з варіантів талісмана було присвоєно унікальний номер телефону, на який учасники голосування могли зателефонувати або відправити SMS-повідомлення.

У суботу раніше стало відомо, що з конкурсу вибув Дід Мороз. Таке рішення було ухвалене у зв'язку з тим, що талісман стає власністю Міжнародного олімпійського комітету (МОК), а Дід Мороз є символом Нового року в Росії.

Потім з боротьби вибули Лучик і Сніжинка, які були обрані талісманами Паралімпійських ігор, і коло претендентів скоротився до восьми варіантів. Трійка переможців набрала в цілому 62% голосів, при цьому якби був обраний один переможець, то їм би став Леопард, що отримав 28% голосів. За Білого ведмедика проголосували 18%, за Зайчика - 16%.

Незадовго до оголошення результатів ведучий програми Іван Ургант оголосив, що всього проголосувало більше мільйона людей.

Як нагадує радіостанція "Ехо Москви", незадовго до голосування свого фаворита назвав прем'єр-міністр Росії Володимир Путін. Він заявив, що йому подобається Леопард.

Підсумки голосування:

1. Леопард - 28%

2. Білий Ведмідь - 18%

3. Зайчик - 16%

4. Дельфін - 12%

5. Снігур - 10%

6. Сонечко - 8%

7. Матрьошки - 5%

8. Бурий ведмідь - 3%

Зараз ви читаєте новину «Леопард, Білий Ведмідь і Заєць стали талісманами Олімпіади-2014 у Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути