четвер, 04 липня 2013 12:15

Леонардо збільшили покарання після апеляції

Леонардо збільшили покарання після апеляції
Спортивного директора ПСЖ відлучили від футболу на 12 місяців ФОТО: lenta.ru

Апеляційна комісія Федерації футболу Франції (FFF) збільшила термін покарання спортивному директору паризького ПСЖ Леонардо. Про це повідомляє офіційний сайт організації.

30 травня Леонардо був дискваліфікований на дев'ять місяців за свою поведінку після гри чемпіонату Франції. З самого клубу були зняті три очки. ПСЖ подав апеляцію, сподіваючись на зменшення або повне скасування покарання. Однак FFF збільшив дискваліфікацію до 12 місяців. Тепер бразилець не зможе займатися діяльністю, пов'язаною з футболом до 30 червня 2014 року.

Розгляд апеляції на зняття очок пройде пізніше. Коли саме це відбудеться, не повідомляється.

Леонардо був покараний за те, що 5 травня після гри 35-го туру чемпіонату Франції з "Валенсьєнном" (1:1) вдарив плечем арбітра матчу Олександра Кастро. Невдоволення спортивного директора викликало те, що суддя по ходу зустрічі вилучив капітана ПСЖ Тіаго Сілву.

Леонардо зайняв пост директора ПСЖ у 2011 році. До цього він тренував італійські клуби "Мілан" та "Інтер". В якості футболіста бразилець виграв з національною збірною чемпіонат світу 1994 року, а також срібло першості планети 1998 року.

Зараз ви читаєте новину «Леонардо збільшили покарання після апеляції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути