четвер, 19 вересня 2019 00:02

Чому "Манчестер Сіті" легко переграв "Шахтар"

Чому "Манчестер Сіті" легко переграв "Шахтар"
Команда Гвардіоли не мала жодних проблем в Харкові

"Манчестер Сіті" не мав жодних проблем в першому турі Ліги чемпіонів проти "Шахтаря" в Харкові. Підопічні Гвардіоли здобули легку перемогу з рахунком 3:0.

Gazeta.ua визначає головні аспекти гри в Харкові.

"Шахтар" зміг зіграти оптимальним складом. В матчі чемпіонаті проти "Зорі" в кінці гри отримав травму капітан "гірників" Тайсон. Його участь була під великим питанням. Бразилець зміг відновитися до гри та був самим гострим футболістом на полі в складі господарів поля.

"Манчестер Сіті" мав проблеми в обороні. Команда Гвардіоли через травми втратила свого основних захисників Стоунза та Ляпорна. Тому на позиції в центрі захисту зіграв півзахисник Фернандіньо. Гру в захисті "МС" назвати надійною було дуже важко. Мораес мав дві хороші нагоди саме з зони центральних захисників

Команда Гвардіоли зіграла не в повну силу. Гості провели доволі інертний матч, не вмикаючи швидкостей. Завжди активний Стерглінг вкрай рідко включав свою швидкість. Гості спокійно перепасовувалися в центрі поля без особливих загострень біля воріт суперника. При тому намагалися пресингувати високо захисників "Шахтаря" чекаючи помилок. На лавці запасних залишилися Бернардо Сілва, Агуеро, Давід Сілва – провідні гравці "МС".

Коноплянка не посилив гру "Шахтаря" у другому таймі

Каштру зробив ставку на лівий фланг атаки. Самими активними в "Шахтаря" були Тайсон та Ісмаїлі, які грали на лівому фланзі. Швидкі бразильці намагалися створювати гостроту біля воріт Едерсона завдяки власній майстерності. Декілька разів протягом гри їм вдалося стоворити небезпеку. Протилежний фланг в особі Болбата та Соломона був край пасивним, як центральна зона півзахисту.

"Шахтаря" вистачило тільки на тайм. В першій половині гри "гірники" намагалися протистояти супернику граючи компактно в захисті та намагаючись за першої можливості втекти у швидку атаку. В другій половині гри швидкості на полі зовсім впали. Господарі поля стали зовсім інертними в атаці та раз за разом провалювалися в атаці. Вихід Коноплянки тільки послабив гру.

Матвієнко зіграв слабкий матч. Саме із зони лівого центрального захисника прийшли перші два голи. Відіграти таку фору "Шахтарю" вже було важко. Не краще зіграв партнер Матвієнка по центру оборони Кривцов. Центр оборони став самим вразливим місцем "гірників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наполі" насухо обіграв "Ліверпуль"

В іншому матчі групи "Динамо" Загреб розгромив вдома "Аталанту за рахунком 4:0. В наступному матчі "Шахтар" зіграє в гостях якраз проти команди Руслана Малиновського

Зараз ви читаєте новину «Чому "Манчестер Сіті" легко переграв "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути