четвер, 21 серпня 2008 09:40

Легка атлетика. Росіянка завоювала "золото" в ходьбі на 20 км

Російська легкоатлетка Ольга Каніськіна стала олімпійською чемпіонкою в ходьбі на дистанції 20 кілометрів. Каніськіна лідирувала впродовж майже всієї дистанції, за чотири кілометри до фінішу її перевага над переслідувачами зросла до однієї хвилини, і у результаті росіянка зайняла перше місце.

Довгий час головною переслідувачкою Каніськіної була Ріта Турова з Білорусі, але на останньому відрізку дистанції вона кілька разів зупинялася через втому і не потрапила в трійку призерів.

Каніськіна подолала дистанцію за 1 годину, 26 хвилин і 31 секунду, встановивши новий олімпійський рекорд. Друге місце зайняла легкоатлетка з Норвегії Кьєрсті Тіссе Платцер, а бронзову нагороду завоювала італійка Еліза Рігаудо.

Віра Зозуля з України посіла 17-у сходинку. Вона показала час 1:30:31. Ще одна українка Надія Боровська-Прокопук зайняла у підсумку 34-е місце з часом 1:35:50.


Lenta.ru
Зараз ви читаєте новину «Легка атлетика. Росіянка завоювала "золото" в ходьбі на 20 км». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути