субота, 17 березня 2012 17:14

Легіонер "Динамо" Горан Попов любить пісні Вєри Брєжнєвої
23

Фото: фото: Світлана Цибульська

16 березня в приміщенні Конференц-залу стадіону „Динамо" ім. В.В. Лобановського відбулася зустріч вболівальників з легіонерами Гораном Поповим та Адміром Мехмеді. На зустріч футболісти "Динамо" спізнилися більше, ніж на півгодини. Ведучий пояснив це заторами у центрі міста. В очікуванні спортсменів проводили вікторину. За правильні відповіді, що стосувалися історії клубу, дарували фотоальбоми та журнал "Динамо".

Зустріч почалася із привітань Адміру Мехмеді, якому цього дня виповнився 21 рік. У залі погасили світло і занесли торт із свічками. Присутні заспівали пісеньку "Happy birthday". Після коротких біографічних довідок про футболістів вболівальники почали ставили запитання гостям.

Дівчата зверталися в основному до Адміра Мехмеді. Найчастіше їх цікавило, як молодий чоловік проводить час у Києві, де буває. Мехмеді відповідав англійською, що вільний від тренувань час проводить у гостях у Горана або вдома. Він багато часу проводить в інтернеті, грає на PlayStation. На запитання від хлопчика, років 7-9, чи багато у нього було жінок за кордоном, Мехмеді відповів: "Ні, я серйозний хлопець".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Квартира - найбільший і найприємніший сюрприз" - Мехмеді похвалив "Динамо"

Він зізнався, що поруч з його ліжком стоять три ведмедики Тедді, а в дитинстві він спав з плюшевими іграшками. Зі стравами української кухні легіонер "Динамо" ще не познайомився. Розказав, що любить рибу та швейцарський шоколад. Після цих відповідей вболівальниця подарувала йому плюшеве ведмежатко.

До середини зустрічі зала була повна, люди стояли у проході. Горан Попов розмовляв російською. Він розказав, що йому пропонували перейти до донецького "Шахтаря", проте він відмовився, бо "не подобаються їхні кольори". Розказав, що мріє про третю дитину, але дружина не хоче. У вільний час Попов не дивиться футбол, з українських страв полюбляє борщ. На запитання про музичні вподобання футболіст відповів, що йому подобаються пісні Віри Брежнєвої.

В кінці зустрічі футболісти провели автограф- та фотосесії.

Зараз ви читаєте новину «Легіонер "Динамо" Горан Попов любить пісні Вєри Брєжнєвої». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути