вівторок, 15 липня 2008 19:07

Легендарний ветеран "Детройта" не приїде грати в Санкт - Петербург

Канадця Брендена Шенахена в петербурзькому СКА не буде. Про це головний тренер армійців Беррі Сміт повідомив "Спорт-Експресу".

"Ми навіть не розмовляли з гравцем або його представниками, - уточнив американський наставник. - Я працював з Бренденом в "Детройті" впродовж чотирьох або п"яти сезонів, але з приводу його приїзду до Росії ми не спілкувалися ніколи".

Разом з тим Сміт розповів, що вільна вакансія легіонера в СКА найближчим часом заповнена не буде. "Планую подивитися на те, як виглядатиме команда, - повідомив Сміт. - Можливо, до від"їзду в Фінляндію або вже по ходу збору в Паюлахті визначуся, яка позиція вимагає більшого посилення. Вибиратимемо між захисником або центрфорвардом".

Нагадаємо, що три дні тому повідомлялося про переговори Шенахена з одним з російських клубів - імовірно зі СКА. Останні два сезони легенда "Червоних Крил" відіграв за "Рейнджерс" з Нью-Йорка.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний ветеран "Детройта" не приїде грати в Санкт - Петербург». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути