вівторок, 11 лютого 2020 13:43

Легендарний український боксер готує судовий позов до Федерації боксу України

Легендарний український боксер готує судовий позов до Федерації боксу України
Після завершення кар'єри Андрій Котельник став менеджером. Фото: з відритих джерел

Колишній український боксер, а нині менеджер Андрій Котельник готує позов проти Федерації боксу України.

Після підписання Віктором Вихристом контракту з німецькою промоутерською компанією ФБУ на три роки дискваліфікувала особистого тренера Віктора Олександра Ляхового та менеджера Андрія Котельника. Ляхового відсторонено від усіх видів діяльності в національних змаганнях будь-якого віку, Котельника - від усіх офіційних заходів під егідою ФБУ. А у Вихриста хочуть забрати квартиру та стипендію.

"Це й історія з дискваліфікацією Олександра Ляхового. Нібито він приймав рішення щодо переходу Вихриста в професіонали. Тренер залишається працювати в Україні, займається вихованням молодих спортсменів. Схаменіться, хлопці! У нас тренери працюють за копійки, їм потрібно годувати власні родини. До чого тут таке виключно показове покарання? Що федерація хоче цим довести?! Стосовно мене, то взагалі не зрозуміло, на яких підставах ФБУ може ухвалювати такі рішення. І чому нас з Олександром Ляховим не запросили на це засідання? Була б можливість поставити запитання, подивитися нам в очі. Тепер я з юристами готую позов до суду на федерацію, - сказав Котельник в інтерв'ю "Чемпіону".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перелом руки Далакяна підтвердився

Андрій Котельник — український боксер. Призер Олімпійських ігор 2000 року. Колишній чемпіон світу у 1-й напівсередній ваговій категорії за версією WBA. Провів 37 боїв на профі-рівні, в яких здобув 32 перемоги. Після завершення кар'єри працює менеджером.

Зараз ви читаєте новину «Легендарний український боксер готує судовий позов до Федерації боксу України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути