пʼятниця, 24 лютого 2012 18:10

Легендарний Йохан Кройфф працевлаштувався в Мексиці

Легендарний Йохан Кройфф працевлаштувався в Мексиці

Один з кращих гравців в історії світового футболу голландець Йохан Кройфф отримав роботу в клубі "Чівас" з мексиканського міста Гвадалахара, повідомляє офіційний сайт клубу. За даними Associated Press, Кройфф обійме посаду радника. Його офіційне представлення заплановано на 25 лютого, коли в Гвадалахарі пройде спеціальна прес-конференція.

У повідомленні на офіційному сайті "Чівас" не йдеться, в якій посаді голландець буде працювати в клубі.

"Чівас" є найбільш титулованою командою Мексики, але останнім часом грає невдало. У 13 останніх матчах "Чівас" не здобув жодної перемоги. У ніч на 23 лютого команда поступилася в матчі Кубка Лібертадорес аргентинському "Велес Сарсфілд" з рахунком 0:3.

64-річний Кройфф за роки кар'єри гравця тричі визнавався кращим футболістом Європи і отримував "Золотий м'яч". Кращі роки клубної кар'єри він провів у "Аяксі" і "Барселоні".

Після закінчення кар'єри гравця Кройфф тренував "Аякс" і "Барселону", але був змушений залишити роботу тренера через хворобу серця. Нещодавно він залишив раду директорів "Аякса".

Зараз ви читаєте новину «Легендарний Йохан Кройфф працевлаштувався в Мексиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути