Ексклюзиви
вівторок, 30 вересня 2008 16:16

ЛЧ. Прогнози експертів на матч "Фенербахче" - "Динамо"

Олександр ЗАВАРОВ

"ФЕНЕРБАХЧЕ" - "ДИНАМО" - 1:1
У динамівців є досвід гри з турецькими командами, до того ж, підопічні Юрія Сьоміна на даному етапі знаходяться в хорошій формі. Як мені здається, у виїзному матчі з "Фенербахче" вони не поступляться. Скажу більше - свій" м"яч "Динамо" напевно заб"є.

Віталій ГОДУЛЯН

"ФЕНЕРБАХЧЕ" - "ДИНАМО" - 1:2
Вважаю, що "Динамо" має шанси зачепитися за очкии в Стамбулі. Перш за все тому, що у підопічних Юрія Сьоміна присутня досить цікава гра.

А по-друге, ще невідомо, як складеться тренерська кар"єра Луіса Арагонеса в турецькій команді. Адже одна справа - збірна Іспанії, яка по підбору гравців просто не могла не потрапити у фінал чемпіонату Європи, а зовсім інше - "Фенербахче". Чи проявить він себе на клубному рівні - ще питання.

Ясна річ, динамівцям в Стамбулі буде непросто, проте при грамотній грі на контратаках, вони здатні засмутити будь-якого суперника.

Віталій КВАРЦЯНИЙ

"ФЕНЕРБАХЧЕ" - "ДИНАМО" - 2:2
Наставник турків Луіс Арагонес є прихильником швидкісно-технічних якостей. Команда у нього швидка, агресивна, як, втім, і інші провідні представники Туреччини - "Галатасарай", "Бешикташ".

Що стосується "Динамо", то біло-блакитні зараз повністю не закриваються. У них мало аритмії і більше збалансованого футболу. На мій погляд, українська команда гратиме в Стамбулі акуратно, але при першій же нагоді спробує атакувати.

Забити у динамівців є кому - і Бангура, і Алієву, і Вукоєвічу, і тому ж Нінковічу. Думаю, підопічні Юрія Сьоміна в змозі провести у ворота турків два м"ячі.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «ЛЧ. Прогнози експертів на матч "Фенербахче" - "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути