неділя, 18 листопада 2012 11:16

"Лаціо" відібрав очки в "Ювентуса", Ель-Шаараві врятував "Мілан" у матчі з "Наполі"
5

Фото: ФОТО: Reuters

Лідер Серії А "Ювентус", незважаючи на безгольову нічию з "Лаціо", зберіг п'ятиочковий відрив від найближчого переслідувача, а Стефан Ель-Шаараві в черговий раз врятував "Мілан", повідомляє офіційний сайт УЄФА.

"Б'янконері", розгромивши у минулому турі "Пескара" (6:1), в поєдинку з "Лаціо" теж володіли територіальною перевагою, але знайти ключ до воріт суперника їм так і не вдалося. Уболівальники столичного клубу за зароблене очко повинні дякувати Федеріко Маркетті. Голкіпер кілька разів рятував команду.

Особливо запам'ятався момент, коли він парирував небезпечний удар Артуро Відаля. І все-таки перемогу "старій синьйорі" міг принести Леонардо Бонуччі, але захисник пробив у поперечину.

"Наполі" міг вийти на друге місце і скоротити відставання від "Ювентуса", але не втримав перевагу в два м'ячі у домашньому матчі з "Міланом". Гекхан Інлер на п'ятій хвилині крученим ударом вивів господарів вперед. Незабаром молодий форвард Лоренцо Інсіньє забив другий гол.

До перерви Стефан Ель-Шаараві один м'яч відквитав, а на 82-й хвилині нападник на прізвисько Маленький фараон, забивши свій десятий гол у поточному сезоні серії А, відновив рівновагу.

Чемпіонат Італії

13-й тур

Ювентус - Лаціо 0:0 (0:0, 0:0)

Ювентус - Буффон, Бонуччі, Бардзальї, К'єлліні, Маркізіо, Ісла (Пепе, 70), Асамоа, Погба (Бендтнер, 84), Відаль, Куальярелла (Матрі, 66), Джовінко.

Лаціо - Маркетті, Раду, Б'ява, Діас (Сіані, 20), Конко, К. Ледесма, Ернанес, Кандрева, А. Гонсалес, Броккі (Едерсон, 57), Клозе (Козак, 81).

Попередження: Бонуччі (48), Маркетті (52), К. Ледесма (90), Відаль (90).

Наполі - Мілан 2:2 (2:1, 0:1)

Голи: 1:0 - 5 Інлер, 2:0 - 30 Інсіньє, 2:1 - 44 Ель-Шаараві, 2:2 - 83 Ель-Шаараві.

Наполі - Де Санктіс, Гамберіні, П.Каннаваро, Кампаньяро, Джемаілі, Гамшик, Інлер, Суньїга (Доссена, 88), Маджо (Варгас, 89), Інсінье (Место, 66), Кавані.

Мілан - Абб'яті, Де Шільо, Ачербі, Мексес, Констан, Ночеріно, Н. де Йонг, К. Боатенг (Робіньо, 80), Монтоліво (Пацціні, 76), Ель-Шаараві, Боян (Ньян, 85).

Зараз ви читаєте новину «"Лаціо" відібрав очки в "Ювентуса", Ель-Шаараві врятував "Мілан" у матчі з "Наполі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути