вівторок, 27 вересня 2011 12:46

Квитки на відкриття "Олімпійського" почнуть продавати 2 жовтня

Квитки на відкриття "Олімпійського" почнуть продавати 2 жовтня

Продаж п'яти тисяч квитків на урочисте відкриття київського НСК "Олімпійський" триватиме з 2-го по 7-е жовтня в касах Палацу спорту. Про це в понеділок, 27 вересня, під час брифінгу на головній арені майбутнього Євро-2012 повідомив віце-прем'єр-міністр – Міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

За його словами, на церемонію зможуть потрапити мешканці всіх регіонів України. Крім того, 15 тисяч квитків отримають українські студенти, а в школах та вишах будуть проведені лотереї, в яких можна буде виграти перепустки на відкриття НСК.

Віце-прем'єр також нагадав, що місткість "Олімпійського" на час урочистої церемонії зменшиться на 20 тисяч місць, оскільки сцена головної зірки відкриття Шакіри розташовуватиметься на східній трибуні стадіону.

Нагадаємо, у Шакіри за плечима величезний досвід концертів перед шанувальниками футболу. До того ж, її пісня "Waka Waka" стала офіційним гімном чемпіонату світу з футболу у Південно-Африканській Республіці, який відбувся влітку 2010 року.

Зараз ви читаєте новину «Квитки на відкриття "Олімпійського" почнуть продавати 2 жовтня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути