Ексклюзиви
неділя, 23 травня 2010 15:12

Квитки на матчі "Карпат" коштуватимуть дорожче

Квитки на матчі "Карпат" коштуватимуть дорожче

Офіційний сайт львівських "Карпат" повідомив про нову цінову політику клубу на наступний сезон. При цьому вартість квитків трохи виросте.

Два з половиною роки у Львові трималися ціни на квитки на домашні матчі "Карпат". У сезоні 2009/2010 серед всіх клубів Прем'єр-ліги за середньою ціною квитка "Карпати" займали 11-е місце, а в наступному Львів буде займати вже шосте місце.

У новому сезоні вболівальникам будуть запропоновані квитки у восьми цінових категоріях від 15 до 200 гривень. Як звичайно, ціна на пропуски коливатися від статусу матчу. Статус "топ-матчів" отримали домашні поєдинки "Карпат" проти учасників єврокубків від України - "Шахтаря", "Динамо", "Металіста", "Дніпра" і "Таврії" і тут ціна буде від 25 до 250 гривень.

"Як бачимо, квитки умовно можна віднести до трьох категорій: для вболівальників з доходом нижче середнього, середнім доходом і доходом вище середнього. Причому дешевих квитків та квитків за середньою ціною (від 15 до 50 грн на звичайний матч) у продаж буде надходити близько 24 тисяч, а цього цілком достатньо, щоб задовольнити попит уболівальників, - запевняє керівник відділу постачання і збуту ФК "Карпати" Юрій Бойчук. - Звертаю увагу, що за умови збільшення кількості активних вболівальників у новому сезоні у фан-зону (15 і 16 сектори) увійдуть 14 і 17 сектори. У такому випадку вартість квитків в ці сектори також буде низькою.

Початок продажу квитків залежатиме від жеребкування чемпіонату України (16 червня) і 2-го кваліфікаційного раунду Ліги Європи (21 червня). У продаж квитки надійдуть орієнтовно на початку липня.

За матеріалами Турнир, ФК "Карпати"

Зараз ви читаєте новину «Квитки на матчі "Карпат" коштуватимуть дорожче». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути