Ексклюзиви
неділя, 09 червня 2013 13:50

Кварцяний підписав контракт з "Волинню" і не рекомендує зв'язуватися з болгарами

Кварцяний підписав контракт з "Волинню" і не рекомендує зв'язуватися з болгарами
Контракт Віталія Кварцяного з "Волинню" розрахований на два роки. Фото: segodnya.ua

Тренер "Волині" Віталій Кварцяний розповів про те, що підписав контракт з клубом і поділився своїм баченням ситуації всередині команди.

Про контракт з "Волинню": "Так, підписаний повноцінний контракт головного тренера з ФК "Волинь". Він розрахований на два роки. Готовий приносити користь рідній команді".

Про кадрову ситуацію: "Ситуація з кадрами у нас нестандартна, адже все вирішується буквально на очах і змінюється також. Так, у клубі непроста ситуація. Є футболісти-патріоти в клубі, а є гравці, які були тут виключно на заробітках і вони за "Волинь" не турбуються. Футболіст, як би це дивно не звучало в нашому сучасному житті, має бути патріотом свого клубу. Крім тих виконавців, які не виявили бажання грати у нас, контракти закінчилися в Сільвіу Ізворану та Саши Стевіча. Спасибі їм за віддані роки "Волині". Закінчилася і оренда Овонікоко - угоду не продовжуємо".

Про календар на наступний чемпіонат: "Жахливо. Гірше тільки придумати. Навіть можу припустити, що хтось сильно попрацював над ним. Деякі команди з року в рік отримують певні календарні преференції".

Про бразильця Рамона Лопеса, який підписав контракт з "Левські": "Це дуже погана новина. Я пам'ятаю, яким ми брали Рамона, як він починав працювати, як, власне, ми знайшли його. Лопес обійшовся клубу в невеликі гроші, а був час, коли за нього нам давали мільйони. А ми не продавали бразильця. Він непогано у нас жив, заробляв, ми його лікували - клуб також витратився на його кар'єру. Тепер він збіжав за допомогою агентів, які привезли тих наших колишніх болгар-втікачів. І коли мені нещодавно пропонували перспективного гравця з молодіжної збірної Болгарії, я відмовився. І рекомендую всім тренерам в Україні припинити контакти з болгарами, адже їх агенти дуже хитрі й підступні. Я також упевнений, що колишній спортивний директор "Волині" у цій справі зіграв свою роль Якщо Левські його заявить, то ми виставимо претензії. У нього ще два роки контракту з нами".

Зараз ви читаєте новину «Кварцяний підписав контракт з "Волинню" і не рекомендує зв'язуватися з болгарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути