пʼятниця, 09 грудня 2011 13:44

"Кварцяний здавав гру, а потім влаштував цирк" — Коломойський

"Кварцяний здавав гру, а потім влаштував цирк" — Коломойський

Власник дніпропетровського "Дніпра" Ігор Коломойський вважає, що арбітри забрали у його команди як мінімум 12 очок у цьому сезоні. Про це він розповів журналістам перед початком виборів Президента УПЛ.

"Формально об'єднання існує, воно проводить змагання, а має дати комерційний продукт. Поки воно його не дає. Люди розходяться у думках і не можуть робити спільний бізнес",- зазначив він.

"Суддівство? Сподіваюсь, Іщенко більше не судитиме. У всякому випадку будемо ставити це питання на другу частину чемпіонату. Є ще цілий ряд суддів, яких багато клубів не захочуть бачити.

"Ми готуємо проект — турнірна таблиця після 20 турів за умови нормального суддівства. Як виправити ситуацію з арбітрами? Це питання до Колліни. Якщо він не знає, як це зробити, то хай подає у відставку. Мінімум половину суддів треба гнати у три шиї. Тоді інша половина може задумається. Треба ставити молодих і нормальних арбітрів, які судять відповідно до правил",- сказав власник "Дніпра".

ВІДЕО: "Мене можна вбити, але світ дізнається, що в Україні робиться" — Кварцяний

"Рамос? Я ним дуже задоволений. Якби не суддівство, ми б зараз боролись за перше місце. Арбітри забрали в нас як мінімум 12 очок. Ще раз повторю — Рамосом я задоволений. Інша справа, що він не потрапляв у таку ситуацію. Ні в Іспанії, ні в Англії чи Росії такого не було. Думаю, він перебуває у трохи шокованому стані. Особливо після матчу з "Іллічівцем". Те ж саме стосується поєдинку Кубка України з "Волинню". Перед матчем ставка на луччан була 2,6, а в перерві — 6. Можливо, суддя не втримався, адже відсудив два різних тайми. Арбітри ставлять на тоталізатор. Це відомо. Декого навіть спіймали, той же Орєхов. Думаєте, Іщенко не ставить?

Щодо заяви Кварцяного після матчу з "Металістом", то він ламав комедію. Я вважаю, він зробив неправильні заміни в грі. Так як він вів цей матч, то він його здавав. Мені так здається. А потім влаштував цирк з показухою. У нього є акторський талант",- зазначив Коломойський.

Нагадаємо, сьогодні клуби УПЛ зібралися для обрання нового Президента.

Зараз ви читаєте новину «"Кварцяний здавав гру, а потім влаштував цирк" — Коломойський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути