Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 13:03

Курнікова перевтілилася у сексуальну секретарку (ФОТО)

Не дивлячись на те, що Анна Курнікова пішла з професійного спорту п"ять років тому, вона у відмінній формі і тонусі. Зараз від Анни просто фонтанує бадьорістю і сексапільністю.

У четвер Курнікова з"явилася на фэшн-шоу Chanel у Маямі і журналісти ахнули. Анна з"явилася у класичному образі сексуальної секретарки – біла шовкова блуза, темна міні-спідниця і туфлі на шпильках від Christian Laboutin плюс вражаюча діамантова каблучка. Щоб публіка зосередила свою увагу тільки на ній, дівчина навіть розстебнула пару ґудзиків на блузі, продемонструвавши витончений чорний бюстгальтер.

На думку оглядачів, спортсменка повернулася до фізичних занять і буквально за декілька тижнів відновила форму. Для порівняння, кілька тижнів тому під час участі у змаганнях з тріатлону в Маямі Анна виглядала надмірно худою і виснаженою.

Нещодавно колишня тенісистка увійшла до ТОП-100 найсексуальніших дів за версією журналу FHM. Росіянка опинилася на 81-й позиції. Це відносно невисокий результат у порівнянні з Марією Шараповою (30-е місце) та сербською тенісисткою Аною Івановіч (23-е місце). Зате Курнікова могла випередити таких зірок шоу-бізнесу, як австралійська поп-співачка Кайлі Міноуг та колишня учасниця групи Spice Girls, Вікторія Бекхем. Проте таблоїди відзначають, що для іноземних чоловіків саме Ганна Курнікова була і залишається зразком російської красуні.

kleo.ru

Зараз ви читаєте новину «Курнікова перевтілилася у сексуальну секретарку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути