вівторок, 03 квітня 2007 19:00

Куман готує "Ліверпулю" сюрпризи

Головний тренер голандського ПСВ Рональд Куман, 44 роки, стверджує, що, не дивлячись на травми, його команда може піднести англійському "Ліверпулю" сюрприз в чвертьфіналі Ліги чемпіонів, інформує www.sport.com.ua.

- "Ліверпулю" потрібно грати в свою кращу гру, щоб перемогти нас, навіть не дивлячись на те, що у нас багато травмованих гравців. Щоб вигравати зустрічі на такому рівні, потрібно мати команду, добре підготовлену фізично, але ж ми граємо два матчі, а при цьому трапляються сюрпризи. "Арсенал" вже це знає, дізнається і "Ліверпуль". У таких матчах завжди є шанси. Що стосується саме першого, домашнього поєдинку, то нас влаштує рахунок 0:0 або перемога 1:0" - зазначив відомий у минулому захисник збірної Нідерландів Рональд Куман.

Голландці гратимуть без захисника Олексія і нападаючого Аруна Коні. Крім того, може не зіграти і Ібрагим Афеллай, який травмував сухожил"я минулої суботи.

Зараз ви читаєте новину «Куман готує "Ліверпулю" сюрпризи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути