Ексклюзиви
пʼятниця, 23 лютого 2007 17:40

Кубок європейських чемпіонів їде до Азії

 

У найближчі півтора місяці Кубок європейських чемпіонів зробить турне по п"яти азіатських країнах - з метою підвищити інтерес до Ліги чемпіонів УЄФА в цьому регіоні, повідомляє офіційний сайт УЄФА.

Турне, спонсором якого виступить компанія Heineken, почнеться сьогодні в столиці Японії Токіо, де трофей затримається до неділі. Наступною зупинкою "кубка з великими вухами" стане Джакарта (Індонезія, 1-4 березня), потім Кубок чемпіонів перевезуть до Гонконгу (Китай, 16-18 березня), Куалу-Лумпур (Малайзія, 22-25 березня), а завершиться турне в таїландських Бангкоку (30 березня - 1 квітня) і Паттайї (6-8 квітня).

-Сьогодні Ліга чемпіонів є турніром глобального масштабу, привертаючи кращих гравців зі всього світу, і футбол в цих державах дуже популярний, - заявив голова відділу УЄФА з клубних змаганнь Мікеле Чентенаро. - Такими програмами ми прагнемо зробити Лігу чемпіонів доступнішою для місцевих любителів футболу і дозволити їм відчути магнетизм найпрестижнішої клубної першості Європи.


Зараз ви читаєте новину «Кубок європейських чемпіонів їде до Азії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути