Ексклюзиви
неділя, 22 квітня 2012 16:22

Кубок Федерації. Світоліна програла Макхейл

Кубок Федерації. Світоліна програла Макхейл

Сьогодні, 22 квітня, у Харкові проходить другий ігровий день матчу плей-офф Світової групи Кубка Федерації між збірними України та США.

Нагадаємо, в першому поєдинку дня грали лідери команд - Леся Цуренко і Серена Вільямс. Леся програла у двох партіях з рахунком 3:6, 2:6.

Наступними на корт вийшли 17-річна українка Еліна Світоліна, яка займає у світовому рейтингу 171-е місце і 36-а ракетка світу 19-річна американка Крістіна Макхейл.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серена Вільямс відправила Україну у Другу Світову групу

За 1 годину 40 хвилин Світоліна поступилася з рахунком 5:7, 3:6. Українка взяла дві подачі суперниці і упустила 5 своїх. Обидві суперниці виконали по разу подачі навиліт, при цьому у Еліни 6 подвійних помилок, у Макхейл - три.

Таким чином, перед заключним парним поєдинком американки попереду з рахунком 4:0, повідомляє "Спортонлайн".

"У порівнянні з вчорашньою зустріччю проти Серени, сьогодні мені було набагато легше. Була рівна боротьба, і в мене були шанси на перемогу. Я вважаю, що Крістіна виграла сьогодні тільки на досвіді і класі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Світоліна програла Серені Вільямс в матчі Кубка Федерації

Для мене дебют у дорослій збірній дуже важливий з точки зору набуття нового досвіду, ігри проти тенісисток, які стоять в рейтингу вище за мене.

У моїх найближчих планах - виступ на великих турнірах ITF у Франції, а також кваліфікація на Ролан Гаррос" - підсумувала 17-річна українська тенісистка.

 

Зараз ви читаєте новину «Кубок Федерації. Світоліна програла Макхейл». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути