субота, 11 лютого 2012 17:58

Кубок Девіса. Україна громить Монако

Кубок Девіса. Україна громить Монако

У Дніпропетровську 10-12 лютого проходить матч першого раунду Кубка Девіса у другій групі Євро-африканської зони Україна - Монако.

Вчора, 10 лютого, після першого дня змагань Україна повела з рахунком 2-0. Першу перемогу українцям приніс Ілля Марченко, вигравши у Бенжамена Баллера з рахунком 3:6, 6:3, 6:1, 6:1. У другому поєдинку Сергій Стаховський здобув важку перемогу над Жаном-Рене Ліснаром з рахунком 6:1, 6:7 (3), 7:6 (3), 6:3.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Девіса. Збірна України зіграє з Монако

Сьогодні, 11 лютого, відбулася парна зустріч, в якій Україну представляли Сергій Бубка і Денис Молчанов, а суперників з Монако - Гійом Куяру і Том Оже. Українці здобули перемогу в трьох сетах з рахунком 6:2, 7:6 (3), 6:4 і достроково перемогли в матчі із загальним рахунком 3:0.

Дві недільні одиночні зустрічі, в яких повинні зустрітися Стаховський - Баллер і Марченко - Ліснар вже не можуть вплинути на результат матчу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кубок Девіса. Україна поступилася Словаччині і понизилась у класі

Справедливості заради варто відмітити, що наші співвітчизники були зобов'язані перемогти. Адже в світовому рейтингу всі українці займають вищі позиції, ніж їх суперники.

Нагадаємо, Сергій Стаховський 69-а ракетка світу, Сергій Бубка - 157-а, Денис Молчанов - 253-а, Ілля Марченко нині займає 277-й рядок. У представників Монако найвищу позицію в рейтингу АТР займає Бенджамін Баллер - 320-у.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найсильніший тенісист не хоче грати за збірну

Як би там не було, а тепер 6-8 квітня у другому раунді збірна Україна зіграє з переможцем матчу Кіпр - Марокко, який ще триває в Лімассолі (Кіпр) і рахунок поки 2:1 на користь кіпріотів.

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Україна громить Монако». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути