неділя, 20 вересня 2009 18:26

Кубок Девіса. Стаховський зрівнює рахунок у поєдинку Україна - Бельгія

Кубок Девіса. Стаховський зрівнює рахунок у поєдинку Україна - Бельгія
Перемога Сергія Стаховського у четвертому поєдинку матчу Бельгія – Україна за вихід до Світової групи Кубка Девіса дозволила нашій збірній зрівняти рахунок у протистоянні – 2-2.

Бельгійці напередодні зробили уже другу заміну в поєдинку. Спочатку проти Стаховського повинен був грати Стів Дарсіс, та капітан господарів замість нього поставив Ксавьєра Малісса.

Гра між першим номером України та останнім Бельгії вийшла дуже цікавою. Перший сет пройшов за переваги українця – 6:3. Та після двох наступних у наших вболівальників значно погіршився настрій. Малісс уже був попереду за сетами – 2-1. Особливо прикрим для Сергія вийшов третій сет, коли він не взяв жодного гейму – 0:6.

Та у наступній партії вже киянин домінував на корті Шарлеруа. Віддавши лише один гейм, Стаховський зумів вирівняти становище – 2-2.

І нарешті у вирішальному п"ятому сеті наш тенісист вириває перемогу. Початок партії пройшов у рівній боротьбі, та Сергій у 7-у геймі брейканув. Ця виграна чужа подача стала визначальною, далі Сергій не віддав жодного гейму – 6:3.

Тепер все вирішить остання зустріч між Іллею Марченком та Крістофом Рохусом. Перемога у ньому дозволить Україні вперше ввійти до когорти найсильніших тенісних країн світу.

Кубок Девіса. Плей-офф за вихід до Світової групи. Четвертий матч

К. Малісс (Бельгія) - С. Стаховський (Україна) - 2-3 (3:6, 6:3, 6:0, 1:6, 3:6)

Бельгія – Україна – 2-2

Турнір
Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Стаховський зрівнює рахунок у поєдинку Україна - Бельгія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути