субота, 19 вересня 2009 19:10

Кубок Девіса. Бубка і Стаховський наздоганяють Бельгію (ФОТО)
6

Українська пара Стаховський / Бубка виграли третій матч за вихід до Світової групи у бельгійського дуету Малісс / Рохус - 3-1.


Парний матч другого ігрового дня зустрічі Бельгія - Україна мав для останньої доленосне значення. У разі поразки ми остаточно втрачали шанси вперше в своїй історії пробитись до Світової групи Кубка Девіса. Розуміли це і наші хлопці - Сергій Стаховський та його тезка Бубка. До того ж, наш перший номер повинен бути реабілітуватись за вчорашню невиразну гру проти Стіва Дарсіса.

Перший сет проти Ксав"є Малісса та Олів"є Рохуса, який замінив у парі свого брата Крістофа, який був заявлений на початку, українським шанувальникам великої ракетки цю надію подарував. Наші хлопці за рахунок аж семи ейсів зуміли його виграти, хоча ця перемога далась дуже важко. Доля сету вирішилась тільки на тай-брейку - 7:5.


Друга партія нашим хлопцям не вдалася, особливо його кінцівка, бо початок вийшов рівним. А от у третьому сеті знову зав"язалась боротьба. Програючи два очки, два наші Сергії зуміли вирівняти становище - 3:3. У 9-у геймі їм вдався брейк, який став вирішальним - 6:4.

Початок четвертого сету був для нас невдалим (0:2), однак за дві подачі наші хлопці зрівняли рахунок. Рівна гра тривала аж до тай-брейку, в якому українці жодного разу не були в ролі наздоганяючих - 7:4.


Отож, Україна здобуває першу перемогу в протистоянні з бельгійцями. Вся боротьба ще попереду, тепер у нас з"явились шанси на загальну перемогу. Завтра пройдуть два вирішальні поєдинки. Стаховський зіграє зы Стівом Дарсісом, а Ілля Марченко - проти Олів"є Рохуса.

Кубок Девіса.

Плей-офф за вихід Світової групи.

Третій матч

К. Малісс / О. Рохус (Бельгія) - С. Стаховський / С. Бубка (Україна) - 1-3 (6:7, 6:3, 4:6, 6:7)

Ейси: 2-6 (0-7, 1-1, 0-1, 0-0)

Подвійні помилки: 1-5 (2-3, 0-1, 1-0, 0-0)

Бельгія - Україна - 2-1

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Кубок Девіса. Бубка і Стаховський наздоганяють Бельгію (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути