Ексклюзиви
вівторок, 07 липня 2020 21:00

Хто довів "Ворсклу" до фіналу Кубку України

Хто довів "Ворсклу" до фіналу Кубку України
Юрій Максимов зміг відразу покращити результати "Ворскли". Фото: ФК "Динамо" Київ

Завтра полтавська "Ворскла" зіграє у фінальному матчі Кубку України. Це тому, що по ходу сезону команду очолив 51-річний тренер Юрій Максимов.

Його не можна назвати тактиком чи естетом від футболу. Принципи побудови гри команди дуже прості: чудова атмосфера у роздягальні, дружний колектив, загальна підтримка та мотивація для гравців. Тренер робить все можливе, щоб футболісти вірили у власні сили, не боялися брати відповідальність на себе, повністю віддавалися грі. Звідси і результат.


Героєм півфінального матчу проти "Маріуполя" став 16-річний воротар Павло Ісенко , який відбив три пенальті. Інший голкіпер, володар молодіжного Кубка світу Дмитро Різник, став основним. Зміг реанімувати свою кар'єру Владислав Кулач. Малієць Ібрагім Кане виглядає так, що може дорости до серйозного футболіста.

Максимов знову отримав можливість працювати тренером, в команді де немає психологічного тиску та великих завдань. Саме у такій стихії у нього виходить найкраще

Складається враження, що тренер та команда себе знайшли. Для "Ворскли" важливо не втрачати власні позиції та правильно рухатися як клуб, розвиваючи молодих футболістів, яких потім можна продавати за хороші гроші. Максимов знову отримав можливість працювати тренером, в команді, де немає психологічного тиску та великих завдань. Саме у такій стихії у нього виходить найкраще – доведено "Оболонню" та "Кривбасом".

"Динамо" завтра треба буде дуже напрягтися, щоб виграти Кубок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Родрігес не потрібен "Динамо" навіть якщо піде Михайличенко

Юрій Максимов-гравець здобував національні кубки України та Німеччини. Як тренер – кубок Азербайджану.

Зараз ви читаєте новину «Хто довів "Ворсклу" до фіналу Кубку України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути