понеділок, 01 березня 2010 09:57

Кросбі забив "золотий" гол збірної Канади наосліп

Кросбі забив "золотий" гол збірної Канади наосліп

Форвард збірної Канади з хокею Сідні Кросбі, який закинув переможну шайбу у ворота США у фіналі Олімпіади-2010, розповів, що забив цей гол наосліп.

За словами Кросбі, у момент кидка він не знав, де знаходився голкіпер збірної США Райан Міллер, а також не бачив, як шайба влетіла у ворота, повідомляє AFP.

Нападаючий додав, що він просто наніс кидок і дуже хотів, щоб шайба потрапила у ворота. Потім, за словами Кросбі, він почув чиїсь крики і зрозумів, що забив переможний гол. Форвард зізнався, що коли він був дитиною, то багато разів уявляв, як закидає переможну шайбу у фіналі Олімпіади.

Інший нападник збірної Канади Джером Ігінла, який віддав гольовий пас Кросбі, розповів, що він також не побачив переможної шайби. За словами Ігінла, віддавши передачу, він впав у боротьбі з суперником. Хокеїст зрозумів, що його команда забила гол, коли побачив Кросбі, який святкував перемогу.

Фінал хокейного олімпійського турніру США - Канада відбувся в ніч на 1 березня за київським часом і завершився з рахунком 3:2 на користь канадців.

Кросбі закинув переможну шайбу через сім хвилин і 40 секунд після початку овертайму. Найкращим хокеїстом Олімпіади-2010 був визнаний воротар збірної США Міллер.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Кросбі забив "золотий" гол збірної Канади наосліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути