середа, 26 вересня 2018 20:12

Криза в "Манчестер Юнайтед": Моуріньйо конфліктує з лідером команди - відео

Криза в "Манчестер Юнайтед": Моуріньйо конфліктує з лідером команди - відео
У Моуріньйо серйозний конфлікт з Погбою

У "Манчестер Юнайтед" серйозні проблеми. Дві авторитетні персони дуже посварилися.

"Минулої середи Погба оформив дубль у ворота Янг Бойз в Лізі чемпіонів, а вже на вихідних гостро звинуватив тренерський штаб у втраті очок проти Вулверхемптона.

Моурінью проігнорувати такий укол не міг. Реакція миттєва – Погба позбавлений статусу віце-капітана. З інших джерел з'являлася інформація про рішення відібрати капітанську пов'язку після того, як Погба повідомив про бажання підписати контракт з Барселоною. У ганебному матчі Кубка ліги з Дербі, який завершився поразкою "дияволів" у серії пенальті, Поль участі за рішенням тренера не брав, але став для нього ідеальною ціллю, щоб зігнати злість.

На сьогоднішньому ранковому тренуванні між Моурінью та Погба виникла яскрава суперечка. Камера Sky Sports зняла, як француз прибіг до команди та почав вітатися з партнерами і персоналом, однак почув на свою адресу неприємні слова від наставника. Лице Поля вмить наповнилося ненавистю – схоже, він не очікував такого.

Гравець також різко відповів португальцю кількома фразами, а потім ще протягом хвилини відкрито висловлював незадоволення головним тренером. Лише після втручання офіцера прес-служби Джона Аллена Погба сховав свій гнів, хоча й знизав плечима, досі не розуміючи образливих слів Моуріньо", - повідомляє "Футбол24".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Моуріньйо сенсаційно вилетів із Кубка Англії від "Дербі" Лемпарда

Не все спокійно і в стані іншого футбольного гіганта Англії. Російський олігарх Роман Абрамович готовий продати футбольний клуб "Челсі".

Зараз ви читаєте новину «Криза в "Манчестер Юнайтед": Моуріньйо конфліктує з лідером команди - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути