Ексклюзиви
неділя, 17 квітня 2011 14:58

"Кривбас" у меншості пропустив три м`ячі від "Ворскли"

"Кривбас" у меншості пропустив три м`ячі від "Ворскли"

Полтавська "Ворскла" розгромила криворізький "Кривбас" у матчі, який подібного фінального результату абсолютно не віщував.

Протягом півгодини першого тайму команди мали рівні шанси на успіх, але несподіване для багатьох рішення арбітра матчу Андрія Шандора вилучити футболіста гостей Іващенка, грунтовно і безповоротно вибило команду Юрія Максимова з колії.

Рішення про видачу червоної картки за неспортивну поведінку приймав цілий консиліум арбітрів, і в даному випадку колегіальність призвела швидше до правильного, ніж до помилкового рішення, ось тільки гостям від цього легше не стало.

У меншості "Кривбас" виявився куди більш боязким в атаці, до того ж Рожок та Кіцута зіграли вкрай не акуратно у своєму штрафному майданчику, привізши м'яч у свої ворота на перших хвилинах другого тайму.

Відчувши певний страх у стані суперника, гравці "Ворскли" по-спортивному знахабніли і зусиллями Безуса і Осипенка довели гру до переможного кінця, ускладнивши життя "Кривбасу", який знову наблизився до зони вильоту, а точніше, не зміг віддалитися від неї на більш-менш безпечну відстань.

Чемпіонат України.

25-й тур.

"Ворскла" - "Кривбас" 3:0 (0:0)

Голи: Кіцута, 46 (автогол) (1:0); Безус, 70 (2:0); Осипенко, 83 (3:0)

"Ворскла": Величко; Пєсков; Лєшко; Даллку; Краснопьоров; Карпович (Громов, 46); Маркоскі; Безус (Єcін, 86); Кулаков; Осипенко; Сачко (Чичиков, 82)

"Кривбас": Штанько; Васильєв Д.; Сердюк В.; Лисицький; Федорчук; Рожок (Петров К., 55; Бабатунде, 60); Кіцута; Матіч; Костишин; Іващенко О. (до 29); Воронков (Єслінек, 46)

Попередження: Лєшко, 32 - Лисицький, 45; Матіч, 93

Вилучення: - Іващенко О., 29

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" у меншості пропустив три м`ячі від "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути