Ексклюзиви
четвер, 12 вересня 2013 09:59

"Кривбас" буде відновлений - офіційно

"Кривбас" буде відновлений - офіційно
Відроджений "Кривбас" моде очолити Олександр Грановський ФОТО: kryvbas.pp.ua

Футбольний клуб "Кривбас", який припинив своє існування цього літа, буде відновлений. Таке рішення було прийнято на сесії міської ради. Про це розповіла депутат дніпропетровської облради Вікторія Шилова.

"Я можу абсолютно впевнено говорити про відродження "Кривбасу" з таких міркувань. Проведені уболівальниками два марші протесту дали владі зрозуміти, що вони перейшли будь-які межі, і що у них не вийде так просто відібрати у ста тисяч уболівальників їх улюблену команду, яка існує з 1959 року. Нещодавно на черговій сесії міської ради офіційно було прийнято рішення про створення спортивного клубу "Кривбас". Так як під назвою ФК "Кривбас " у зв'язку з банкрутством він не зможе існувати ще 3 роки. У нову організацію буде входити не тільки футбольний клуб, а так само команда з баскетболу, регбі і можливо хокейний клуб", - заявила Шилова в інтерв'ю ukrainefootball.net.

На думку Шилової основою нової команди повинні стати місцеві вихованці футбольних шкіл.

"Я особисто є прихильником того , щоб "Кривбас" став першою "білою" командою, яка доб'ється успіху у прем'єр-лізі. У нашому місті є дуже багато талановитих футболістів. Існує філія академії донецького "Шахтаря" і я могла особисто переконатися в тому, що там дуже багато талановитих футболістів. Спочатку ми будемо проводити відбір серед футболістів саме нашої області. і тільки у разі потреби будемо дивитися в бік інших регіонів. Але думаю, що і в нашій області ми зможемо знайти 11 людей основного складу і ще 11 для резерву".

Крім того, депутат облради підтвердила інформацію про те, що очолити команду може екс-гравець "Кривбасу" Олександр Грановський.

"Олександр Грановський справді дав попередню згоду очолити нову команду "Кривбасу".

Зараз ви читаєте новину «"Кривбас" буде відновлений - офіційно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути